Connect with us

Stiri externe

Nepoata lui Joe Biden s-a măritat la Casa Albă – FOTO

Nepoata cea mare a lui Joe Biden, Naomi, s-a căsătorit în weekend cu alesul inimii ei, Peter Neal. Evenimentul a fost unul grandios și s-a desfășurat la Casa Albă cu fix o zi înainte ca Președintele Joe Biden să împlinească 80 de ani.

Publicat

pe

Nepoata lui Joe Biden s-a măritat la Casa Albă – FOTO

Casa Albă din Washington a găzduit weekend-ul acesta un eveniment cu totul special. Sâmbătă, 19 noiembrie, nepoata cea mare a lui Joe Biden s-a căsătorit cu Peter Neal.

Evenimentul s-a desfășurat cu o zi înainte ca Președintele american să împlinească 80 de ani. Ceremonia a avut loc în aer liber, în grădina Casei Albe.

Atât Naomi Biden, cât și proaspătul ei soț, au purtat în ziua cea mare ținute semnate Ralph Lauren. Mireasa a atras toate privirile într-o rochie albă din dantelă, iar mirele a optat pentru un costum elegant bleumarin.

„A fost o reală bucurie să o privim pe Naomi crescând. Să o descoperim și să observăm cum și-a făcut viața incredibil de frumoasă. Acum suntem extrem de mândri că l-a ales pe Peter ca soț. Suntem onorați să-l includem în familia noastră. Le dorim zile fericite și o iubire care să crească pe măsură ce trec anii”, au spus Jill și Joe Biden într-un comunicat oficial.

Naomi are 28 de ani, în vreme ce soțul ei este cu 3 ani mai tânăr. Ambii sunt avocați de profesie și locuiesc la Casa Albă.

Ceremonia religioasă a fost urmată de o petrecere exclusivistă la care au participat doar familia și prietenii apropiați. Nepoata lui Joe Biden și actualul ei soț s-au logodit în toamna anului 2021. Peter Neal a lucrat în trecut pentru personalități din lumea politică americană precum Hilary Clinton sau Barack Obama.