Connect with us

Stiri externe

Nepotul Prințesei Diana a devenit ”cel mai râvnit burlac”

Nepotul Prințesei Diana, Louis Spencer, a devenit cel mai râvnit burlac. Vicecontele Alhorp este adesea comparat cu verișorul său mai mare, Prințul Harry, mai ales prin prisma asemănării fizice. Acesta va moșteni averea considerabilă a familiei sale.

Publicat

pe

Nepotul Prințesei Diana a devenit ”cel mai râvnit burlac”

Louis Spencer, în vârstă de 29 de ani, este nepotul Prințesei Diana. El este fiul cel mare al contelui Spencer, iar titlul său oficial este vicecontele Alhorp. Tânărul nu este foarte cunoscut la nivel internațional, însă e celebru printre britanici. Ba mai mult, presa l-a comparat adesea cu verișorul său mai mare, Prințul Harry. Asta prin prisma asemănării fizice dintre cei doi, ambii având părul roșcat.

Louis este moștenitorul averii impresionante a familiei sale, dar și a proprietății de 13 500 de hectare pe care aceștia o dețin. În acest context, el a fost recent desemnat drept cel mai râvnit burlac.

Nepotul regretatei Lady Di și-a petrecut copilăria în Africa de Sud. El s-a mutat acolo după divorțul părinților săi, Charles Spencer și Victoria Aitken. În Cape Town, tânărul a urmat cursurile Colegiului Diocesan, o instituție privată de învățământ, extrem de costisitoare.

Popularitatea sa a crescut mult în ultimii ani, mai ales că Louis este un tânăr extrem de atrăgător. Cu toate acestea, el preferă să rămână discret și face tot posibilul pentru a sta cât mai departe de lumina reflectoarelor.

Advertisement

În urmă cu câțiva ani, vicecontele Alhorp s-a mutat la Londra și a absolvit Universitatea Edinburgh. Dorindu-și ca viața sa să rămână privată, el a renunțat la toate conturile pe care le avea pe rețelele de socializare. În ciuda acestui fapt, visul său cel mai mare este acela de a devenit actor.

Louis este fratele gemenelor Lady Amelia și Lady Eliza, dar și a modelului Lady Kitty Spencer.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *