Connect with us

Stiri externe

Netflix lansează documentar scandalos cu Meghan și Prințul Harry

Netflix lansează un documentar scandalos cu Meghan Markle și Prințul Harry. Este vorba despre un serial, iar volumul 1 va fi lansat chiar mâine, 8 decembrie 2022, pe platforma de movie streaming. Iată în continuare detaliile.

Publicat

pe

Netflix lansează documentar scandalos cu Meghan și Prințul Harry

„Harry și Meghan” se numește documentarul scandalos pe care Netflix îl lansează chiar mâine. Va fi un serial în șase părți, iar primul lansat este Volumul 1. Proiectul stârnește deja multă rumoare.

La o primă vedere, povestea de dragoste dintre Prințul Harry și Meghan Markle pare simplă. S-au cunoscut, s-au îndrăgostit, s-au căsătorit, au făcut copii și și-au construit o viață împreună. Viață bazată pe valori comune și sprijin reciproc. Ei nu sunt însă ca orice alt cuplu obișnuit! Povestea lor de iubire intră în istorie și până acum nimeni nu o cunoaște cu adevărat.

Documentarul realizat de Netflix va spune însă povestea pe șleau. Inclusiv controversele în urma cărora au hotărât să renunțe la a mai fi parte din Familia Regală. Serialul include interviuri cu apropiați ai celor doi. Oameni care până acum nu au mai vorbit niciodată public despre relația dintre Harry și Meghan. De asemenea, istorici și jurnaliști care analizează felul în care media le-a afectat viețile.

Serialul va fi lansat în două părți. Volumul 1 include primele trei episoade și va apărea chiar mâine. Volumul 2, ultimele trei episoade, se vor lansa pe 15 decembrie.

Advertisement

„Nimeni nu vede ce se întâmplă în spatele ușilor închise. A trebuit să fac tot ce puteam pentru a-mi proteja familia”, spune Prințul Harry în trailer.

„Când miza este atât de mare, nu are mai mult sens să auziți povestea chiar de la noi?”, adaugă Meghan Markle.

Săptămâna aceasta, cu doar câteva zile înainte de lansare, cei doi au zburat la New York în avionul lor privat. Se așteaptă ca acest documentar să pună la zid Familia Regală din Marea Britanie.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *