Connect with us

Stiri externe

De ce a parasit-o Nick Cannon pe Mariah Carey! S-a saturat de minciuni si nu mai voia sa faca sex cu ea!

Tatal lui Nick Cannon lamureste imprejurarile in care fiul sau a hotarat sa divorteze de Mariah Carey. In urma cu cateva zile s-au confirmat zvonurile despre divortul iminent dintre Nick si Mariah, dupa un mariaj care a durat sase ani. Cu toate ca Nick a fost fortat prin cai legale sa nu spuna nimic, tatal acestuia a postat un mesaj mai mult decat relevant pe pagina lui de Facebook.

Publicat

pe

mariah-carey-nick

Tatal lui Nick Cannon, care este de profesie pastor, lamureste pe Facebook imprejurarile in care fiul sau a ajuns s-o paraseasca pe Mariah Carey si sa puna astfel capat unui mariaj care dura de sase ani. Nick este fortat de Mariah Carey sa nu faca publice motivele divortului, insa tatalui sau nu pare sa-i pese de interdicitiile impuse de diva pop.

„Iata un lucru la care trebuie sa reflectati. Atunci cand sotiei ii place sa faca sex, iar sotul nu o mai poate suporta in pat ce trebuie ea sa faca?

Dar daca sotul nu spune niciodata minciuni si sotia lui minte tot timpul, atunci ce trebuie sotul sa faca?

Daca sotia se ingrasa 30 de kilograme, iar sotului ii plac femeile suple atunci ce trebuie sa faca un barbat?

Daca sotul ii spune sotiei sale sa nu faca avort si ea nu-l asculta, atunci ce trebuie sa faca sotul?

Advertisement

Daca sotul vrea sa aiba 10 copii, iar nevasta lui spune ca nu vrea mai mult de doi atunci ce e de facut”, scrie pastorul pe pagina lui de Facebook.

Din cele scrise de tatal lui Nick rezulta in mod clar ce fel de probleme existau intre fiul sau si Mariah. Se pare ca viata lui Nick cu diva pop nu a fost deloc una usoara, acesta fiind suparat peste masura in momentul in care Mariah a decis sa faca avort si sa nu mai aiba un copil.

Printr-o declaratie oficiala Nick a mai precizat ca toata atentia lui se va indrepta asupra gemenilor lor, Maroccan Scott si Monroe, care au venit pe lume in urma cu trei ani. Nick si Mariah discuta acum detaliile custodiei impreuna cu avocatii lor.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *