Connect with us

Stiri Interne

Nicoleta Luciu revine la tv după ani de pauză. Unde o vom vedea

De mai bine de 8 ani, Nicoleta Luciu a hotărât să părăsească lumea televiziunii și să se mute la Miercurea Ciuc alături de soțul ei și de cei patru copii. Acum, vedeta revine în televiziune după ani în care a stat departe de lumina reflectoarelor. Iată unde o vom vedea!

Publicat

pe

Nicoleta Luciu revine la tv după ani de pauză. Unde o vom vedea

În anul 2014, Nicoleta Luciu a luat o decizie radicală. A părăsit Bucureștiul și s-a mutat, alături de întreaga familie, la Miercurea Ciuc. Orașul în care soțul ei, Zsolt, locuia de mai mulți ani. Atunci, Nicoleta a lăsat în urmă statutul de vedetă și cariera în televiziune pe care și-o construise. Totul de dragul familiei. Iată însă că, după ani de absență, revine pe micul ecran.

Conform Impact.ro, Nicoleta Luciu va apărea, în calitate de invitat, într-un show al Antenei 1. Este vorba despre emisiunea „Prețul cel bun”, prezentată de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu. Proiect din care face parte și sora ei mai mică, Iuliana Luciu.

„Am filmat doar ca invitată. Poate după încă două-trei astfel de filmări, va veni și oferta pe care mi-o doresc. Niciodată nu știi de unde sare iepurele. Sincer, vreau la tv, dar aștept propuneri, nu-i timpul pierdut. Naveta aș face-o, copiii deja sunt mari, au programul lor. Oricum vin în București o dată sau la două săptămâni la injecții cu aminoacizi, iar o dată pe an îmi pun botox. Trebuie să te și întreții. Dar nu fac abuz”, a declarat Nicoleta.