Connect with us

Stiri Interne

Noii prezentatori de la iUmor. Cu cine au fost înlocuiţi Şerban Copoţ şi Dan Badea!

Șerban Copoț și Dan Badea nu vor mai prezenta show-ul iUmor de la Antena 1. După nu mai puțin de 14 sezoane, cei doi au fost înlocuiți la cârma emisiunii de alți doi prezentatori. Iată despre cine este vorba!

Publicat

pe

Noii prezentatori de la iUmor. Cu cine au fost înlocuiţi Şerban Copoţ şi Dan Badea!

Șerban Copoț și Dan Badea au fost încă de la început prezentatorii emisiunii iUmor de pe Antena 1. Vreme de 14 sezoane, ei au fost gazdele celui mai urmărit show de umor. Iată însă că noul sezon va veni cu o schimbare majoră. Cei doi au dispărut din peisaj, iar locul lor a fost luat de Emi și Cuza.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @iumor.romania

Șerban Copoț a anunțat pe 2 iulie, în ziua în care a împlinit 42 de ani, că nu va mai face parte din echipa show-ului. El a spus că se va concentra pe alte proiecte. Unii spun că Șerban și-ar dori reunirea trupei Animal X, proiect muzical ce făcea furori în anii 2000.

Conform presei, la baza deciziei sale de a părăsi emisiunea ar fi stat niște neînțelegeri pe care acestea le-ar fi avut cu magicianul Robert Tudor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de CUZA (@cuza.nt)

Emisiunea pe de Antena 1 se bucură de un succes extraordinar. Înregistrează mereu audiențe record și are un canal de YouTube cu peste 2.5 milioane de abonați. Filmările noului sezon, cu Emi și Cuza în calitate de prezentatori, au început deja.

„Noi vom face tot posibilul să ne ridicăm la așteptările oamenilor care urmăresc si îndrăgesc acest show de ani buni. Vrem să reușim să ducem mai departe ceea ce au construit atât de bine Serban Copoț și Dan Badea”, spune Cuza.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de CUZA (@cuza.nt)

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *