Connect with us

Stiri externe

Noile actrițe din Sex And The City 2021. Se întoarce, totuși, Samantha?

Spre bucuria milioanelor de fani, unul dintre cele mai de succes seriale ale tuturor timpurilor revine! Este vorba despre Sex And The City, iar filmările au început deja. Pe lângă actori deja celebri, vom vedea și câteva figuri noi care se alătură distribuției. Se întoarce, totuși, Samantha?

Publicat

pe

Noile actrițe din Sex And The City 2021. Se întoarce, totuși, Samantha?

Fanii Sex And The City așteaptă cu nerăbdare revenirea pe micul ecran a serialului lor favorit. Filmările pentru miniseria ce va apărea pe HBO Max au început deja. Recent a fost postată online și prima fotografie oficială de promovare a proiectului.

Este vorba despre o imagine în care apar Cynthia Nixon (Miranda Hobbes), Sarah Jessica Parker (Carrie Bradshaw) și Kristin Davis (Charlotte York). Singura care lipsește din peisaj este Samantha. Se pare că aceasta nu și-a dorit să facă parte din acest proiect.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de SJP (@sarahjessicaparker)

„Să nu credeți că personajele își retrăiesc în acest serial tinerețea. Este povestea unor femei la 50 de ani care se confruntă cu probleme specifice vârstei. La fel ca în viața reală, oamenii intră în viața ta și apoi ies. Unele prietenii se termină și altele încep”, au declarat producătorii cu privire la absența Samanthei.

Așadar, cercul social al lui Carrie, Miranda și Charlotte se mărește în această miniserie. Trei nume care se alătură distribuției au fost deja confirmate. Sarita Choudhury o va interpreta pe Seema Patel, broker imobiliar în Manhattan. Nicole Ari Parker va fi Lisa Todd Wexley, mamă și documentarist. Karen Pittman va juca rolul Dr. Nya Wallace, profesor la Columbia Law School.

Ce se știe despre noul Sex and the City

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *