Connect with us

Stiri Interne

Noile ispite de la Insula Iubirii (Antena 1)

Postul de televiziune Antena 1 se pregătește de lansarea unui nou sezon al reality show-ului Insula Iubirii. Fetele înscrise în emisiune vor avea și de această parte de băieți arătoși și disponibili pregătiți să le ispitească. Iată noile ispite de la Insula Iubirii!

Publicat

pe

Noile ispite de la Insula Iubirii (Antena 1)

Bucurie pentru fanii reality show-ului Insula Iubirii de pe Antena 1. Postul de televiziune pregătește lansarea unui nou sezon în care cuplurile își vor pune iubirea la încercare. 10 ispite masculine vor face tot ce le stă în putință pentru a le intra în grații fetelor. Băieți arătoși, disponibili și gata să fie tentație. Iată cine sunt noile ispite de la Insula Iubirii!

Bogdan Ionescu are 32 de ani și este organizator de evenimente. Dacă în trecut a fost pe Insula Iubirii în calitate de concurent, acum revine ca ispită. S-a apucat de sport, şi-a schimbat stilul vestimentar, s-a tatuat şi caută dragostea adevărată.

Cătălin Dumitrescu are 31 de ani. El este polițistul cu un fizic impunător şi o sensibilitate contrastantă.

Medicul stomatolog Ali Habron. Are 33 de ani și este un personaj complex ce va atrage fără doar și poate atenția fetelor.

Advertisement

Marius Hărdoiu are 29 de ani și este meteorolog în aviație. E serios, matur, prietenos și pasionat de sport. Un om sensibil, care în timpul liber îşi oferă ajutorul unei asociaţii pentru copii cu afecţiuni grave.

Daniel Mihai este și el printre ispite. Are 29 de ani și a devenit antreprenor după o carieră de peste 15 ani de fotbal de performanţă. Natural, şarmant, cuceritor, va încerca încă din primele zile să le determine pe concurente să aleagă între relaţie şi tentaţie.

Italianul Marco Cicognini are 35 de ani. S-a mutat în România unde și-a deschis și un business. Un club în centrul vechi al capitalei.

Denis Slav este model internațional, are 30 de ani și e gata să le ispitească pe concurente.

Florin Cerghit are 26 de ani. Fotograf și antreprenor, este tiparul bărbatului cuminte, cu mult bun simţ, însă deopotrivă competitiv şi orgolios.

Advertisement

Dinu Popescu este licențiat în psihologie, scriitor. Adoră să studieze oamenii și relațiile dintre ei. Asta va face și la Insula Iubirii.

Cristian Grigorescu e pasionat de dans sportiv. Lucrează ca antrenor personal și are atuuri pe care le va folosi din plin pe Insulă.

Nunta dupa Insula Iubirii. Doi concurenti s-au casatorit!

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *