Connect with us

News

Aceasta este North West! Iata prima fotografie cu fetita lui Kim Kardashian si Kanye West!

La mai bine de doua luni de la nastere, Kim Kardashian si Kanye West au hotarat sa impartaseasca lumii intregi prima fotografie cu North West, primul copil al cuplului. Marele eveniment s-a intamplat in cadrul show-ului de televiziune al lui Kris Jenner, mama clanului Kardashian, show gazduit de E!Entertainment.

Publicat

pe

north

In ciuda faptului ca au ofertati cu milioane de dolari pentru primele fotografii cu fetita lor de reviste precum People sau US Magazine, Kim si Kanye au hotarat sa o arate pe North West lumii intregi in cadrul show-lui de televiziune al bunicii, Kris Jenner, emisiune gazduita de E!Entertainment.

Decizia vine dupa refuzul Annei Winthour de la Vogue de a o pune pe Kim Kardashian pe coperta, impreuna cu North West, iar acest lucru in ciuda prieteniei apropiate intre Anna si Kanye West. Kanye spera ca acesta ar fi fost pretextul ideal pentru ca iubita lui sa ajunga pe coperta prestigioasei reviste de moda, acesta fiind unul dintre visele cele mai mari ale lui Kim.

kanye-kris

Kanye a fost present in cadrul show-ul de televiziune gazduit de Kris Jenner si a declarat ca este indragostit la nebunie de Kim si ca este singura femeie care a reusit sa-l faca fericit si implinit.

Advertisement