Connect with us

Stiri externe

Nou documentar HBO despre Prințesa Diana. Ce ar fi zis înainte de moarte!

Pe HBO va fi lansat un nou documentar despre Prințesa Diana, care și-a pierdut viața în anul 1997, într-un accident de mașină tragic. Avea doar 36 de ani pe atunci. Iată ce ar fi zis înainte de moarte!

Publicat

pe

Nou documentar HBO despre Prințesa Diana. Ce ar fi zis înainte de moarte!

31 august 1997. Ziua în care întreaga planetă urmărea îndurerată știrile de la televizor despre teribilul accident auto din pasajul parizian, în care Prințesa Diana și-a pierdut viața. Mașina în care se afla Prințesa Inimilor alături de iubitul ei, Doddy Alfayed, urmăriți de paparazzi, s-a izbit de un parapet. Impactul a fost atât de violent încât le-a curmat viața acestora, precum și a șoferului. Doar bodyguard-ul Dianei a supraviețuit.

HBO pregătește lansarea documentarului despre viața și moartea regretatei Prințesa Diana. Se dezvăluie astfel momente neștiute despre momentul tragic al morții acesteia.

Se pare că Prințesa Diana ar fi supraviețuit accidentului, arată informații publicate de CNN. Lady Di trăia încă atunci când au ajuns paramedicii la fața locului. Ultimele cuvinte spuse de aceasta înainte de a intra în stop cardio-respirator au fost: „Dumnezeule, ce s-a întâmplat?”. A fost transportată la spital, unde de altfel a și murit câteva ore mai târziu.

Noi fotografii cu Prințesa Diana și Charles din noul sezon The Crown

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Erin Mould (@pfinger18)

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *