Connect with us

Stiri Interne

Cum arată noua casă în care se mută Anca Serea și Adi Sînă

Anca Serea , Adi Sînă și numeroasa lor familie și-au achiziționat o casă nouă în care urmează să se mute imediat ce vor termina etapa de renovare și mobilare. Iată cum arată locuința cumpărată de aceștia.

Publicat

pe

Cum arată noua casă în care se mută Anca Serea și Adi Sînă

Anca Serea și Adi Sînă au simțit că e momentul pentru o schimbare. Casa în care au stat până acum a devenit neîncăpătoare petru numeroasa lor familie. Astfel că cei doi au achiziționat o locuință nouă. Vila se află la doar câteva sute de metri de cea veche, în zona de nord a Bucureștiului. Anca Serea și Adi Sînă au plătit 500.000 de euro pentru noua casă.

Nu s-au mutat încă, întrucât se află momentan în etapa de renovare și mobilare a casei. Cei doi nu au dorit să schimbe zone deoarece școlile copiilor și locuirile de muncă se află în proximitate.

„De curând ne-am luat o casă în același cartier, în apropierea celei în care am locuit până acum. Aveam nevoie de spațiu, copiii au crescut, au crescut și nevoile. Deocamdată nu ne-am mutat, pentru că suntem în renovare și suntem în căutare de mobilă pentru căsuță. Cei mici sunt foarte entuziasmați, se adaptează foarte ușor cu noul loc. Nu ne facem griji”, a declarat Anca Serea pentru Click.ro.

Casa este una cu etaj și dispune de o curte generoasă.

Are grijă de 6 copii, dar problemele de sănătate nu-i dau pace. Ce spune Anca Serea!

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *