Connect with us

Style Radar

Noua colecție Balenciaga: obsesie pentru umeri supradimensionați

Casa de modă Balenciaga și-a prezentat în cadrul Săptămânii Modei de la Paris cea mai nouă colecție vestimentară, cea pentru sezonul de toamnă 2023. Iată în continuare câteva dintre creațiile ce pun accent pe umerii supradimensionați!

Publicat

pe

Noua colecție Balenciaga: obsesie pentru umeri supradimensionați

Balenciaga și-a prezentat duminică dimineață, la Paris, cea mai nouă colecție. Este vorba despre colecția de toamnă 2023, primul fashion show de la scandalul publicitar în care brand-ul a fost implicat în noiembrie anul trecut. Scandalul a pornit atunci după ce casa de modă a publicat o serie de fotografii în care apar copii ținând în brațe jucării de pluș îmbrăcate în costume BDSM.

Directorul de creație, Demna, a vrut să marcheze revenirea la origini a casei de modă prin această nouă colecție. O colecție ce nu se mai promovează prin ideea de scandalos, ci se concentrează exclusiv pe „arta de a crea haine”.

Prezentarea de modă s-a desfășurat ieri la Carrousel du Louvre. Noua colecție semnată Balenciaga pune accent pe umerii supradimensionați și un stil în mare parte sobru. Iată în continuare câteva dintre ținutele prezentate pe catwalk!

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15