Connect with us

Style Radar

Noua colecție COS Atelier Primăvară-Vară 2023

COS Atelier a prezentat noua colecție de Primăvară-Vară 2023 în cadrul unui show desfășurat la Paris. Colecția de articole vestimentare day-to-evening a fost prezentată pe fundalul deosebit din secolul al XVIII-lea al Hôtel d’Évreux din Place Vendôme.

Publicat

pe

Noua colecție COS Atelier Primăvară-Vară 2023

Având ca inspirație orașul recunoscut pentru haute couture de excepție, emblema savoir-faire-ului francez, colecția Primăvară-Vară 2023 COS Atelier este o dedicație pentru meșteșug, captând arta fină de a arăta effortless într-o ținută de eveniment, prin ochii COS.

Pe catwalk-ul amplasat în arondismentul 1 din Paris, epicentrul luxului european, rochiile voluminoase cu construcție ascunsă au fost introduse alături de croiala contemporană a COS, consolidând incursiunea brandului în crearea de ținute de ocazie.

Completate de grandoarea împrejurimilor, rochiile îndrăznețe în culoarea portocaliu intens au fost prezentate alături de o paletă de culori neutre, inspirate din natură. Dezvoltată în atelierul propriu al brandului, cu sediul în Londra, prevalența generală a stilului asupra modei rămâne și este subliniată prin croiala clasică a COS prelucrată într-un costum cu fustă care este în același timp puternic, dar elegant și rochiile atemporale din mătase.

Abordarea COS pentru această colecție rămâne simplă, dar bine gândită – concepută din interior spre exterior, calitatea și longevitatea rămân în centrul colecției, cu elemente reglabile care asigură un fit perfect. Tehnicile de croitorie îmbunătățite, cum ar fi drapajul, permit o creativitate sporită și o formă organică, în timp ce meșteșugul țesutului este explorat, firele întrepătrunse creând texturi sofisticate ale suprafețelor. Atenția impecabilă la detalii definește colecția. Piesele din colectia pentru bărbați au aceleași siluete fluide ca și cele pentru femei si sunt însoțite de cămăși ușoare din bumbac cu broderii
complexe.

Colecția COS Atelier va fi disponibilă în magazinele COS selectate și pe cos.com începând de vineri, 28 aprilie 2023.

Advertisement

Printre participanții la eveniment s-au numărat Diane Kruger, Beatrice Grannò, Lola Le Lann, Léna Mahouf, Emelie Lindmark, Beka Gvishiani, Mirjam Flatau, Moritz Hau, Grece Ghanem, Izzi Allain, Deon Hinton, Molly Chiang, Da Hye Kim și Seungju Han.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *