Connect with us

Style Radar

Noua colecție COS Atelier se lansează online

COS dezvăluie cea mai recentă colecție ATELIER, marcând cel de-al treilea sezon consecutiv al capsulei de la debutul acesteia la Săptămâna Modei de la New York, de anul trecut. Proiectată în atelierul propriu al brandului din Londra, colecția întruchipează esența filozofiei de design a COS, acordând o atenție deosebită meșteșugului, croielii și alegerii atente a materialelor.

Publicat

pe

Noua colecție COS Atelier se lansează online

Colecția se inspiră din imprimeurile organice întâlnite adesea în natură. Nuanțele calde de maro sunt asociate cu albastru navy și culori neutre- discrete, în timp ce accentele metalice fac ca look-urile să poată fi purtate cu ușurință atât ziua, cât și seara.

Materialele naturale utilizate oferă fluiditate pieselor și completează perfect croielile structurate din colecție. Rochiile dramatice maxi sunt prezente alături de un set croșetat manual, texturat, care include o vestă în formă de cocon asortată cu o fustă mini și o cagulă, toate realizate din mohair și lână provenite din surse verificate și în conformitate cu Responsible Mohair Standard.

Tehnicile tradiționale de croitorie au fost aplicate și reconfigurate pentru a reinterpreta și actualiza croiala pieselor clasice din garderobă, creând siluete moderne. Prezentând seturi de înaltă ținută atât în colecția pentru femei, cât și în cea pentru bărbați, tehnicile de deconstrucție conduc la detalii bine gândite, cum ar fi reverele supradimensionate ale sacoului de smoking realizate din satin.

În colecția pentru femei, se regăsește un sacou confecționat din lână conformă cu Responsible Wool Standard, conceput pentru a evidenția în spate un capot strâns pe talie, cu vedere la spate și drapaj din mătase.

În colecția pentru bărbați, costumele cu croială clasică sunt reimaginate în piele moale și finisate cu margini brute, contemporane. Elementele din piele continuă să fie prezente în colecția pentru femei; un palton ready-to-wear este completat de accesorii realizate din materiale rămase de la producția altor articole, creând o siluetă unică cu mișcare organică.

Accesoriile arhitecturale din argint îmbogățesc colecția, hardware-ul metalic contrastează cu pielea moale a genților. Sferele din argint și din alamă reciclată sunt prezente pe curele, sandale din piele și bijuterii, inclusiv într-un un set de broșe ornamentale statement.

COS Atelier toamnă-iarnă 2023 se lansează online și în magazinele selectate în data de 19 octombrie, după prezența pe catwalk-ul NYFW2023 alături de colecția main de toamnă -iarnă a brandului.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *