Connect with us

ADPM Coffee Break

Noua colecție Moroccanoil Curl a fost lansată printr-un dublu eveniment Top Line

Noua colecție Moroccanoil Curl a fost lansată marți, 24 octombrie, printr-un dublu eveniment marca Top Line România. Vedete de top, jurnaliști, bloggeri, influenceri și hairstyliști cunoscuți au descoperit în premieră noile produse de îngrijire a părului și de styling pe bază de ulei de argan și au vizionat noua campanie lansată de Top Line, Unalike Beauty.

Publicat

pe

Noua colecție Moroccanoil Curl a fost lansată printr-un dublu eveniment Top Line

Andreea Marin, Andreea Berecleanu, Anca Serea, Carmen Brumă, Amalia Enache, Albertina Ionescu, Cristina Mihaela Dorobanțu, Dana Săvuică, Sonia Argint Ionescu, Adina Halas, Ada Condeescu, Andreea Perju, Crina Abrudan, Adina Buzatu, Tily Niculae, Florentina Opriș s-au numărat printre vedetele care au participat la eveniment, declarată fiind admirația lor pentru brandul distribuit în România de Top Line.

Alături de acestea, printre cei peste 200 de invitați, s-au aflat nume cunoscute din blogosferă, precum și stiliști renumiți care folosesc produsele Moroccanoil.

Ada Condeescu

Adina Buzatu

Adina Halas

Albertina Ionescu

Amalia Enache

Anca Serea

Andreea Berecleanu, Diana Baicu și Eva Zaharescu

Andreea Berecleanu și Panos Kesoudis

Andreea Marin

Andreea Perju

Bogdan Vlădău și Gina Chirilă

Carmen Brumă

Crina Abrudan

Cristina Cioran și Adina Halas

Cristina Mihaela Dorobanțu

Dana Săvuică

Diana Baicu (Top Line) și Andreea Berecleanu

Diana Baicu și Andreea Marin

Diana Baicu și Florentina Opriș

Diana Baicu

Diana Bâlbă (Moroccanoil) și Diana Baicu

Eva Zaharescu

Eva Zaharescu

Geta Voinea

Gina Chirilă

Sonia Argint Ionescu

Sorin Duțoiu și Cerasela Rogen

Tily Niculae

Unalike Beauty

Diana Baicu, Director General Top Line România, alături de Andreea Marin, a rememorat pe scenă campania “Nu există nu se poate”, derulată în timpul verii, prin care șase femei din întreaga țară au avut ocazia să își remodeleze gratuit silueta și să își întinerească tenul cu tratamentele profesionale în centrele partenere Top Line.

Diana Baicu a anunțat ulterior noua campanie Top Line Unalike Beauty.

Campania implică 10 influenceri din mediul online, denumiți Unalike Beauties, influenceri  din diverse medii de activitate, cu personalități și aspirații aparent diferite, dar care au în comun pasiunea pentru frumusețe și prezentarea ei într-un mod aspirațional pe social media.

Ambasadorii Top Line Unalike Beauty

Carmen Negoiță (fashion blogger), Cristina Dorobanțu (finalista concursului „Bravo, ai Stil”), Gina Chirilă Vlădău (model), Alexandra Crăescu (make-up artist), Adonis Enache (hairstylist), Patricia Blaj (jurnalist), Alex Vang (vlogger), Sabina Trandafir (maketing specialist World Class România), Raluca Netca (dansatoare) și Eva Zaharescu (upcoming teen influencer) devin exponenții noii generații de influenceri în industria de frumusețe.

Ei apar în noile spoturi Top Line vorbind despre ce înseamnă cu adevărat frumusețea, despre faptul că  fiecare dintre noi este unic, că există multe tipuri de frumusețe și că încrederea în sine este cel mai important aspect.

Invitații evenimentului au avut ocazia să urmărească în premieră spoturile video Top Line Unalike Beauty, pentru ca apoi să asiste la un show de coafură spectaculos pus în scenă de invitatul special, Angelo Fraccia, Moroccanoil Creative Design Team Educator, și de hairstyliști cunoscuți din România, cu toții demonstrând calitățile extraordinare ale produselor Moroccanoil în construcția diverselor tipuri de coafuri.

 

Noua colecție Moroccanoil Curl

Moroccanoil Curl este noua gama de produse pentru păr creț și ondulat. Acestea oferă definire perfectă pentru bucle și hidratare intensă.

 

SPRAY RE-ENERGIZANT – energizant pentru bucle infuzat cu ulei de argan, ceai verde și suc de aloe, care refac elasticitatea și vitalitatea buclelor, atunci când acestea au nevoie de un boost.

Moroccanoil® Curl Re-Energizing Spray este perfect pentru a reactiva buclele după somn sau la sfârșitul unei zile lungi. Reîmprospătează buclele, oferind formă și elasticitate, un boost instant de hidratare pentru extra catifelare, strălucire și definire.

 

CURL CLEANSING CONDITIONER – conditioner purificator pentru păr creț sau ondulat, pentru toate tipurile de păr creț.

 

Șampon și conditioner într-un singur pas, fără spumă, cu ulei de arbore de ceai care curăță delicat și reface părul în timp ce îl hrănește.  Moroccanoil® Curl Cleansing Conditioner conține celebra formulă cu ulei de argan infuzat, care curăță eficient în timp ce descurcă și repara intens, păstrând aspectul buclelor intact, oferindu-le suplețe și elasticitate. Proteinele vegetale și uleiurile naturale lasă părul strălucitor, fin și moale, în timp ce luptă împotriva electrizării.

 

Noua gamă mai cuprinde:

 

CURL CONTROL MOUSSE

 

Spuma pentru controlul buclelor îmblânzește, definește și ofera fixare ore întregi, reținând umiditatea și prevenind încrețirea părului, pe orice vreme. Formula delicată, totuși puternică, infuzată cu ulei de argan, lasă părul moale, neted, cu o textură naturală și fără reziduu lipicios.

 

INTENSE CURL CREAM

Pentru bucle și onduleuri care arată strălucitor, definite și reîmprospatate, tratamentul intensiv pentru bucle Moroccanoil este un conditioner ce nu necesită clătire, care hidratează și combate încrețirea persistentă, fără lipire. Infuzat cu ulei de argan hrănitor și vitamine, pentru a menține aspectul de hidratat și mătăsos la atingere al părului ondulat și buclat, întreaga zi .

 

CURL DEFINING CREAM

Activează și definește buclele cu ușurință, hidratând, în același timp, părul. Crema pentru definirea buclelor Moroccanoil este unul dintre produsele cele mai populare pentru părul ondulat. Este infuzată cu ulei de argan și prezintă o tehnologie avansată, activată de căldură, care oferă un factor de memorie, pentru a combate încrețirea și pentru a crea bucle bine definite, cu aspect natural, elastice și de durată.

 

Produsele Moroccanoil sunt disponibile pe www.toplineshop.ro, în magazinul Top Line (Bd. Regina Maria 14, București) și în saloanele partenere Top Line.