Connect with us

ADPM Beauty

Noua gama BABOR SPA a fost lansata la Centrele Silhouette. Patru ritualuri pentru trup, minte si suflet.

Noua gama BABOR SPA a fost lansata in Romania la Centrele Silhouette din Bucuresti. Linia de produse profesionale ale apreciatului brand BABOR include patru   produse menite sa creeze o experienta SPA ce se extinde mult dincolo de momentul tratamentului din centrele specializate, produsele BABOR SPA putand fi utilizate si acasa. 

Publicat

pe

Noua gama BABOR SPA a fost lansata la Centrele Silhouette. Patru ritualuri pentru trup, minte si suflet.

Prin intermendiul celor patru arome calatoresti intr-o lume feerica a wellness-ului, traind o experieta holistica pentru trup, minte si suflet.

BABOR SPA imbina formulele de ultima generatie cu parfumurile extraordinare pentru a crea o experienta SPA unica, senzuala.

BABOR foloseste puterea originala a fructelor, a sampaniei si a pomilor fructiferi (Sorbus Torminalis), pentru a crea texturi moderne cu efecte convingatoare anti-imbatranire, pe baza celulelor stem.

BABOR a colaborat cu Institutul Fraunhofer pentru a dezvolta aceste extracte exclusiv pentru BABOR SPA.

Celulele stem – celule nediferentiate care pot efectua o mare varietate de functii – se gasesc si in piele, in membrana bazala. Ele formeaza celule noi ale pielii si, prin urmare, sunt esentiale pentru regenerarea pielii. Daca aceste celule stem sunt afectate de radicalii liberi, de exemplu, procesul de reinnoire a celulelor incetineste, provocand o imbatranire a pielii.

STARDUST, tehnologia laser de epilare definitiva, lansata la Centrele Silhouette

Extractele din celulele stem din Champagne Pear si Sorbus torminalis protejeaza celulele stem ale pielii si, prin urmare, prelungesc durata lor de viata. in acest mod, BABOR combina formulele anti-imbatranire cu momente parfumate de rasfat.

Cele patru linii SPA BABOR:

BABOR SPA SHAPING – actioneaza cu ajutorul celulelor stem din fructe de tip Sorbus Torminalis si al altor ingrediente care remodeleaza silueta.

BABOR SPA ENERGIZING –  cu celule stem  din para de sampanie si un parfum energizant ce revitalizeaza simturile corpului.

BABOR SPA RELAXING – parfumul calmant ofera o experienta relaxanta, de neuitat.

BALING BABOR SPA – cu parfum cald ce te reechilibreaza

Produsele profesionale BABOR SPA se gasesc in saloanele partenere Top Line.

Pentru a experimenta noile ritualuri de spa, BABOR SPA , la Centrele Silhouette este necesara programarea sunand la 0727225157 (Silhouette Unirii) / 0727225158 (Silhouette Dorobanti)

Adina Halas

Ana Morodan si Raluca Hagiu (Unica)

Carmen Bruma

Cristina Mihaela Dorobantu

Dana Sota

Diana Baicu (Top Line)

Giulia

Lora

Luana Danet (Viva) si Giulia

Raluca Hagiu (Unica)

Sorin Dutoiu (YOLO Media)

Valentina Pelinel