Connect with us

ADPM Beauty

Noua generație de beauty influenceri din România intră în campania Top Line Unalike Beauty

Top Line România, lider furnizor de produse și echipamente profesionale în industria de frumusețe din România, a inițiat campania Unalike Beauty în care implică 10 influenceri din mediul online. Aceștia, denumiți Unalike Beauties, sunt influenceri din diverse medii de activitate, cu personalități și aspirații aparent diferite, dar care au în comun pasiunea pentru frumusețe și prezentarea ei într-un mod aspirațional pe social media.

Publicat

pe

Noua generație de beauty influenceri din România intră în campania Top Line Unalike Beauty

Carmen Negoiță (fashion blogger), Cristina Dorobanțu (finalista concursului „Bravo, ai Stil”), Gina Chirilă Vlădău (model), Alexandra Crăescu (make-up artist), Adonis Enache (hairstylist), Patricia Blaj (jurnalist), Alex Vang (vlogger), Sabina Trandafir (maketing specialist World Class România), Raluca Netca (dansatoare) și Eva Zaharescu (upcoming teen influencer) devin exponenții noii generații de influenceri în industria de frumusețe.

Carmen Negoiță

Cristina Mihaela Dorobanțu

Gina Chirilă Vlădău

Adonis Enache

Alex Vang

Alexandra Crăescu

Eva Zaharescu

Patricia Blaj

Sabina Trandafir

Raluca Netca

Ei apar în noile spoturi Top Line vorbind despre ce înseamnă cu adevărat frumusețea, despre faptul că  fiecare dintre noi este unic, că există multe tipuri de frumusețe și că încrederea în sine este cel mai important aspect.

“Prin Unalike Beauty sărbătorim diversitatea în ceea ce privește percepția frumuseții și oferim, prin intermediul produselor și tehnologiei din saloanele partenere Top Line, soluții pentru fiecare în parte. Fiecare om este diferit și liber să își trăiasca propria viață fără teamă, cu încredere în sine, apelând la sfaturile profesioniștilor pentru ca frumusețea lui să fie pusă în valoare la cote maxime”, declară Diana Baicu, Director General Top Line.

Advertisement

Campania Unalike Beauty va fi anunțată oficial marți, 24 octombrie, în cadrul evenimentului Top Line de lansare a noii game de produse pentru păr creț și ondulat: MOROCCANOIL CURLS COLLECTION – definire perfectă pentru bucle și hidratare intensă, ce va fi disponibilă în saloanele de lux și pe www.toplineshop.ro.

Noua generație de influenceri din industria de beauty va fi prezentată atunci în fața unei audiențe formată din VIP-uri, Mass Media, bloggeri, beauty editori și specialiști din industria de frumusețe profesională.

Începând cu această săptămână, mesajul Unalike Beauty se propagă în mediul online informând publicul despre cât de important este să apreciem faptul că fiecare din nou este unic, special si că nu există standarde rigide ale frumuseții.

Campania Unalike Beauty beneficiază de spoturi video realizate de Directorul de Imagine Ovidiu Gyarmath și de fotografii semnate Tudor Cucu.

„6 din 10 tinere nu se consideră frumoase și se raportează tot timpul la felul în care arată cei din jur. Sunt nemulțumite, se lamentează ori caută să își schimbe radical aspectul fizic. Într-o societate obsedată de imagine, ne dorim ca femeile de orice vârstă să fie mulțumite de modul în care arată, să conștientizeze că sunt unice și speciale. Avem nevoie de mai multă încredere în noi înșine!  Toti suntem frumoși.  Frumusețea a fost dintotdeauna parte din noi. Încă din prima zi. E timpul să doborâm stardardele rigide ale frumuseții. Pentru că, da, e pierdere de timp să ne petrecem viața căutând perfecțiunea.  Noi trebuie să ne trăim propria viață lăsându-ne pe mâna specialiștilor care vor scoate la iveală frumusețea fiecăruia. Pentru acest lucru milităm prin campania Top Line Unalike Beauty”, declară Diana Baicu director Top Line.

Advertisement

Top Line România este leader furnizor de produse și servicii profesionale în industria de frumusețe și medicală din România, reprezentând branduri internaționale de top precum Moroccanoil, GUINOT, Babor, Academie, CND, Joico, TiGi, Goldwell,  Vitality’s,  Mary Cohr, LPG, Kryolan, și oferind tehnologii de ultimă generație folosite în saloane de infrumusetare și clinici medicale.

Vedetele te invita la Top Beauty Trade Show 2017! #topline #topline20ani #topbeautytradeshow #beauty #trade #show

A post shared by Top Line Romania (@toplineromania) on

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *