Connect with us

Stiri Interne

Noua iubita a lui Robert Turcescu? Cu ea a inlocuit-o pe Oana Sarbu?

La aproape un an de cand s-a despartit, fara ca presa sa stie, de Oana Sarbu, Robert Turcescu a fost surprins intr-un mall din Bucuresti, impartind gesturi tandre cu o tanara despre care se crede ca este noua lui iubita.

Publicat

pe

robert-turcescu-oana-sarbu-noua-iubita

Robert Turcescu a fost fotografiat de paparazzi Cancan intr-un mall din Bucuresti alaturi de o tanara domnisoara despre care se crede ca este noua lui iubita.

Jurnalistul si satena cu par lung au cumparat bilete la un film, sarutandu-se patimas in timp ce stateau la coada, apoi, dupa ce au vizionat filmul, au petrecut ceva timp intr-o librarie de langa sala de cinema de unde realizatorul TV a cumparat o carte.

robert-turcescu-noua-iubita

Este pentru prima data cand Robert Turcescu este surprins alaturi de o presupusa noua iubita, dupa despartirea de Oana Sarbu. Ruptura a avut loc anul trecut, insa cei doi au fost indeajuns de discreti incat presa sa nu afle acest lucru. Au recunoscut despartirea abia in luna martie a acestui an.

„O relatie presupune o investitie si o munca de zi cu zi, pe care nu esti intotdeauna dispus s-o faci. N-as mai merge pana intr-atat incat sa ma las pe mine deoparte, sa-i fac bine doar celuilalt. Incerc sa inteleg ce mi se intampla si sa raportez totul la mine, nu la relatii”, a declarat atunci Oana Sarbu.