Connect with us

Stiri Interne

Noua piesă lansată de INNA, peste 1 milion de vizualizări în câteva zile

INNA a lansat o nouă piesă. „Pretty Thoughts” este produsă de Nobody Cares și reprezintă o colaborare cu Henri Purnell, un tânăr artist din Germania. A strâns deja peste 1 milion de vizualizări pe YouTube, în doar câteva zile de la lansare.

Publicat

pe

Noua piesă lansată de INNA, peste 1 milion de vizualizări în câteva zile

INNA revine cu o nouă colaborare pentru ”Pretty Thoughts”, o nouă piesă dance produsă de Nobody Cares. Piesa este în colaborare cu Henri Purnell, un tânăr muzician din Germania. ”Pretty Thoughts” vorbește despre cum poți să treci peste o relație care s-a încheiat.

A fost lansată cu lyric video pe contul oficial al lui Henri Purnell și cu un super performance video pe canalul de YouTube al INNEI.

Videoclipul spectaculos a fost filmat de Alexandru Mureșan în CORE by RADAR, un fuselaj impresionant de Boeing 737 transformat într-o instalație de new media art unică în lume. Aceasta a fost concepută de RADAR și dezvoltată împreună cu studiouri și artiști independenți ce îmbină arta cu tehnologia și în colaborare cu ROMAERO.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Ask me something!

O postare distribuită de INNA (@inna) pe

”A fost o super experiență, mi-a plăcut să filmez într-un setup atât de cool și impresionant la CORE by RADAR! Enjoy ”Pretty Thoughts!”, a spus INNA.

De curând, INNA a lansat o colaborare cu Michael Calfan pentru piesa ”Call Me Now”. Anul acesta, a lansat single-urile ”Not My Baby” și ”Read My Lips”, feat. FARINA. Dar și ”Sober”, ”Nobody”, ”VKTM” cu Sickotoy și TAG și ”Discoteka” cu Minelli.

Cum sună noua piesă INNA

 

Vezi această postare pe Instagram

 

“Read My Lips” live – CORE by RADAR – SOON! Excited! @radar.newmediaart @romaerobucharest

O postare distribuită de INNA (@inna) pe

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *