Connect with us

Stiri externe

Noua regula in parcurile de distractie din Japonia: interzis la tipete!

Parcurile de distractie din Japonia vor implementa o serie de noi reguli odata cu redeschiderea de dupa pandemie. Una dintre aceste reguli spune ca este interzis la tipete!

Publicat

pe

Noua regula in parcurile de distractie din Japonia: interzis la tipete!

Parcurile de distractii din Japonia vor deveni mult mai linistite odata cu momentul redeschiderii. Conform CNN, vizitatorii acestor parcuri vor avea de acum interzis la tipete!

Este o hotarare a reprezentantilor Asociatiei Parcurilor Tematice. Aceasta asociatie include mai bine de 30 de operatori de parcuri de distractii de pe teritoriul Japoniei. Printre ele, Disneyland Tokyo, DisneySea si Oriental Land Company.

Disneyland Tokyo s-a inchis pe data de 29 februarie si inca nu a anuntat o data oficiala a redeschiderii.

Pe langa noua regula ce interzice tipetele, parcurile implementeaza si un nou protocol de siguranta. Printre măsurile impuse se numără distantarea sociala, purtarea mastilor de protectie ori dezinfectarea temeinica.

Disneyland Shanghai s-a redeschis luna aceasta. Disney World din Orlando Florida, a anuntat ca urmeaza sa se redeschida pe data de 11 iulie. De asemenea, Universal Studios Florida, Universal’s Islands of Adventure si Universal’s Volcano Bay se vor redeschide oficial pe 5 iunie.

20 de fotografii de colectie ale vedetelor la Disneyland!