Connect with us

Stiri Interne

Noul clip B.U.G. Mafia – Bani, Bani, Bani

B.U.G. Mafia a lansat ieri, 24 aprilie, un nou single, „Bani, Bani, Bani”, videoclipul piesei putand fi vizionat pe canalul de pe YouTube al trupei.

Publicat

pe

Noul clip B.U.G. Mafia – Bani, Bani, Bani

Muzica si productia piesei sunt semnate de Tataee, versurile sunt scrise de Uzzi, Caddillac si Tataee, iar refrenul este interpretat de Michel Kotcha.Filmarile pentru „Bani, Bani, Bani” au durat 25 de ore, la realizarea videoclipului contribuind o echipa de productie de 54 de persoane. Rolul personajului principal ii apartine lui Andrei Runcanu, actrita Madalina Craiu jucand rolul iubitei acestuia.

Productia executiva a clipului fost realizata de Tatatee, Alin Surdu – vechi colaborator al trupei – semnand regia, imaginea si montajul. Ideea care a stat la baza videoclipului a fost propusa de Uzzi, scenariul fiind scris apoi de cei trei membri ai trupei.

B.U.G. Mafia: „Ne-am dorit un videoclip care sa vorbeasca de la sine si sa exprime cat mai clar mesajul noului single. Viata e o fuga continua dupa bani, indiferent de cine esti, de unde esti sau de cati ani ai. Banii ar trebui sa fie un mijloc, nu un scop. De cele mai multe ori alegem sa intram in aceasta cursa, in loc sa ne concentram pe lucrurile care conteaza cu adevarat.”
Piesa „Bani, Bani, Bani” poate fi descarcata gratuit de pe site-ul oficial al trupei, www.bugmafiaoficial.ro. Pentru a putea accesa sectiunea „Download”, fanii trebuie doar sa se inregistreze sau sa se autentifice, daca au deja cont.

Lansarea noului single precede concertul pe care B.U.G. Mafia il va sustine in data de 27 mai la Arenele Romane, “Romanie, Fa Galagie!”, un show concept in care invitatii speciali sunt chiar #CeiMaiTariFani. Pe langa show-ul #AlaGrav, B.U.G. Mafia a pregatit celor care si-au achizitionat bilete si o serie de surprize: de la autografe si sesiuni de meet&greet, pana la livrari personale (https://goo.gl/xrLu7C) sau invitatii in studio, sa asculte in avanpremiera noua piesa (https://goo.gl/620zNy). Concertul va fi deschis de Grasu XXL, CTC si Killa Fonic. Biletele sunt disponibile pe site-ul trupei (bilete.bugmafiaoficial.ro) si in reteaua iaBilet.ro.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *