Connect with us

Cinenews

Noul film al lui Pedro Almodovar stârnește controverse încă de pe afiș

Nici nu a fost încă lansat, dar noul film al lui Pedro Almodovar stârnește deja controverse în mediul online. Internauții s-au arătat scandalizați de afișul de promovare al filmului pe care apare un sfârc din care picură lapte.

Publicat

pe

Noul film al lui Pedro Almodovar stârnește controverse încă de pe afiș

Celebrul regizor Pedro Almodovar se pregătește anul acesta de lansarea unui nou film. Producția se numește Madres Paralelas și o are în rolul principal pe Penelope Cruz. Este dramă, povestea a două mame ce dau naștere în aceeași zi.

Deși nu a fost încă lansat, filmul stârnește deja controverse în online. Este vorba despre afișul de promovare, unul cu totul inedit. Este imaginea unui sfârc din care picură lapte. O operă de artă semnată Javier Jaen. Instagram a considerat că fotografia este mult prea îndrăzneață, astfel că a cenzurat-o.

Și în rândul internauților părerile sunt împărțite. Unii consideră afișul de-a dreptul scandalos, în vreme ce alții au avut doar mesaje de apreciere.

Advertisement

Madres Paralelas, noul film al lui Pedro Almodovar, va avea premiera pe data de 1 septembrie, în cadrul Festivalului de Film de la Veneția.

Penelope Cruz si-a lansat propria linie de bijuterii cu Atelier Swarovski!

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.