Connect with us

Stiri externe

Noul iubit al Madonnei. Un boxer de 29 de ani?

Cunoscută pentru relațiile pe care le-a avut de-a lungul timpului cu bărbați mult mai tineri decât ea, Madonna trăiește acum o poveste de dragoste cu un boxer de doar 29 de ani. Celebra artistă a confirmat relația!

Publicat

pe

Noul iubit al Madonnei. Un boxer de 29 de ani?

Soarele a răsărit din nou pe strada ei! Madonna iubește și este iubită. Artista e cunoscută pentru relațiile pe care le-a avut, de-a lungul timpului, cu bărbați mult mai tineri. În prezent, vedeta de 64 de ani se iubește cu un boxer de doar 29 de ani. Diferența de vârstă de 35 de ani pare că nu stă în calea fericirii celor doi amorezi.

După câteva zile de speculații în presa internațională, Madonna a confirmat relația cu mult mai tânărul boxer. Săptămâna aceasta, diva și Josh Popper au fost surprinși împreună la un meci de box desfășurat în New York.

Vedeta s-a despărțit recent de modelul Andrew Darnell (23 de ani), după o relație de câteva luni. Acum, a postat pe Instagram o fotografie în care se sărută cu tânărul Josh la o petrecere. În imagine, ambii poartă măști și sunt îmbrăcați în negru.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *