Connect with us

Stiri Interne

Noul sezon Chefi la cuțite, în premieră, cu două prezentatoare

Postul de televiziune Antena 1 se pregătește de lansarea unui nou sezon al emisiunii Chefi la cuțite. În premieră, show-ul tv va avea două prezentatoare. Este vorba despre Irina Fodor și Gina Pistol. Iată cum s-a ajuns la această situație.

Publicat

pe

Noul sezon Chefi la cuțite, în premieră, cu două prezentatoare

Antena 1 a anunțat, începând cu această toamnă, lansarea unui nou sezon al emisiunii Chefi la cuțite. Pentru prima oară, show-ul de televiziune va avea două prezentatoare: Irina Fodor și Gina Pistol.

„Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, o formulă care face cu atât mai special sezonul 10 Chefi la cuţite. Irina Fodor prezintă primele ediţii Chefi la cuţite, rol pe care l-a preluat atunci când Gina Pistol a fost diagnosticată cu COVID-19“, scrie în comunicatul de presă dat de Antena 1.

Nu este pentru prima oară când Irina Fodor prezintă Chefi la cuțite. S-a mai întâmplat la finalul sezonului trecut. Atunci când Gina Pistol era în ultimul trimestru de sarcină. De această dată, a trebuit să o înlocuiască în primele ediții ale show-ului. Motivul? Gina a fost testată pozitiv cu COVID-19.

Ce se întâmplă cu Narcisa Birjaru după ce a câștigat Chefi la cuțite

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Advertisement

O postare distribuită de GinaPistol (@ginapistol)

„Mă pregătisem pentru începutul noului sezon Chefi la cuţite, dar am aflat cu două zile înainte că am COVID şi astfel nu am putut să particip la filmări. De aceea Irina a preluat rolul de prezentatoare, iar atunci când m-am însănătoşit, am revenit pe platouri. Îmi pare rău că am ratat startul sezonului 10, dar, în acelaşi timp, pot spune că această formulă nu face decât să adauge acel ingredient aparte, perfect pentru un show aniversar“, a declarat Gina Pistol.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Irina Fodor (@irina_fodor)

Advertisement

„Sezonul 10 Chefi la cuţite ne-a pus faţă în faţă cu neprevăzutul şi, ca de obicei, am funcţionat ca o familie. Ne-am ţinut spatele unii altora şi, împreună, am realizat cu succes sezonul aniversar. Eu nu eram pregătită să fac parte din proiect, dar pentru că în televiziune multe lucruri te pot lua prin surprindere şi trebuie să te adaptezi, asta am făcut şi noi.

Cu o zi înainte de începerea preselecţiilor pentru Chefi la cuţite, echipa de producţie m-a anunţat că Gina nu se simte bine. Aşa că a doua zi, la prima oră, m-am prezentat pe platoul de filmare. Când Gina s-a însănătoşit, a venit cu forţe proaspete. I-a ghidat pe Chefi şi pe concurenţi până în finală”, a adăugat și Irina Fodor.

Narcisa Birjaru, prima femeie care a câștigat Chefi la cuțite

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *