Connect with us

Cinenews

Noul The Crown. Se filmează un serial despre familia regală suedeză.

După succesul înregistrat de The Crown pe Netflix, se pare că se pregătește un nou serial în aceeași direcție. De această dată, producția va fi construită în jurul familiei regale suedeze. Iată detaliile!

Publicat

pe

Noul The Crown. Se filmează un serial despre familia regală suedeză.

Povestea Regelui Carl Gustaf și a familiei regale suedeze este pe cale să se transforme în serial. Se pare că postul suedez TV4 și serviciul de streaming C More au în plan o serie limitată de 6 episoade. Ea va spune povestea Regelui Carl Gustaf, care a fost încoronat în anul 1973, la vârsta de 27 de ani. Dacă aceste 6 episoade se vor bucura de succes, există planuri pentru extinderea seriei în mai multe sezoane.

Cu siguranță, monarhia suedeză nu are o poveste atât de cunoscută publicului larg precum familia regală britanică.

Regele Carl Gustaf are 3 copii: Prințesa Victoria (43 de ani), Prințul Carl Philip (41 de ani) și Prințesa Madeleine (38 de ani). Fiecare dintre ei are familie la rândul său. Moștenitoarea tronului este Prințesa Victoria, urmată de fiica ei, Prințesa Estelle (8 ani).

Familia regală suedeză are cunoștință despre pregătirea acestui nou serial. Mai mult, este de acord cu realizarea proiectului.

Advertisement

„După cum am înțeles, va fi un documentar dramă. Atunci când vine vorba despre documentare, e important ca ele să fie cât mai aproape de adevăr. E important ca întâmplările să fie prezentate în mod corect. Cât despre partea dramatizată a seriaului, se bazează bineînțeles pe libertate artistică. Noi nu avem niciun control asupra acestei libertăți”, spun reprezentanții familiei regale suedeze.

Scandal Netflix – Casa Regală Britanică pentru The Crown. Ce se întâmplă.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *