Connect with us

News

NU VREA LA DANSEZ PETRU TINE!

Desi a fost curtata asiduu de producatorii „Dansez pentru tine” pentru a se numara printre concurentii emisiunii in anul 2011, Mihaela Radulescu a preferat sa nu accepte provocarea, pe motiv ca fiul ei, Ayan, nu poate lipsi prea mult de la gradinita la care este inscris in Monte Carlo. In realitate insa, motivele din spatele deciziei Mihaelei de a nu participa la „Dansez pentru tine” ar fi fost cu totul altele, informeaza site-ul WOWbiz.ro.

Publicat

pe

Mihaela-Radulescu-despre-Monaco-

In urma cu doi ani, producatorii „Dansez pentru tine” si-au dorit sa o aibe in emisiune pe una dintre cele mai indragite vedete din Romania. Este vorba despre Mihaela Radulescu, cea careia i-au si facut o oferta aproape de nerefuzat!

Spunem „aproape” fiindca Mihaela le-a dat acestora un raspuns negativ, motivand faptul ca fiul ei, Ayan, este inscris la o gradinita din Monte Carlo si nu poate lipsi o perioada prea lunga de timp.

Totusi, s-ar parea ca motivele din spatele refuzului Mihaelei Radulescu ar fi cu totul altele!

Prieteni ai vedetei au dezvaluit pentru site-ul WOWbiz.ro, faptul ca Mihaela ar fi acceptat bucuroasa propunerea venita din partea „Dansez pentru tine”, daca emisiunea nu ar fi fost prezentata de insasi fostul ei sot, Stefan Banica Jr.!