Connect with us

News

Peste 1 miliard de oameni vor urmari nunta Printului William cu Kate Middleton

A mai ramas putin pana pe 29 aprilie, data la care Printul William se va casatori cu Kate Middleton, iar evenimentul se asteapta sa aiba efecte planetare. Specialistii estimeaza ca aceasta va deveni cea mai urmarita nunta din istorie, peste 1 miliard de persoane fiind asteptati sa deschida televizoarele pentru a urmari live ce se intampla la Londra.

Publicat

pe

Nunta Printului William su Kate Middleton va deveni, cu siguranta, cea mai faimoasa nunta din istorie, peste 1 miliard de oameni fiind asteptati sa urmareasca ceremonia la televizor. Evenimentul programat pentru data de 29 aprilie va intrece astfel in popularitate nunta Printului Charles cu Diana, eveniment care fost urmarit, in 1981, de aproape 700 de milioane de persoane.

Pe strazile Londrei va fi haos total, peste 1 milion de persoane urmand a se insira pe traseul de 2,4 kilometri dintre Westminster Abbey si Buckingham Palace pe care il va parcurge alaiul numptial.

Mai mult, nunta regala este mana cereasca si pentru comercianti, peste 700 de milioane de euro urmand a fi cheltuiti in Londra in aceasta perioada. De castigat vor avea proprietarii de hoteluri, baruri si restaurante.

Peste 2.000 de invitati vor participa la ceremonia de la care nu vor lipsi capete incoronate, sefi de stat, vedete, dar si reprezentanti ai unor organizatii caritabile. De la receptie nu vor lipsi nici staruri precum David si Victoria Beckham, Guy Ritchie sau Rowan Atkinson.

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *