Connect with us

News

Exclusiv! Primele fotografii de la nunta Valeriei Marini! Mihaela Borcea, la bratul lui Catalin Botezatu!

Catalin Botezatu si Mihaela Borcea petrec in aceste momente la nunta Valeriei Marini, un eveniment grandios organizat in Villa Piccolomini din Roma. ADPM va prezinta fotografii in exclusivitate atat cu invitatii speciali din Romania, cat si cu diva Italiei in rochie de mireasa, marca Ermanno Scervino, la bratul tatalui ei.

Publicat

pe

 valeria-marini-nunta-mireasa

Valeria Marini s-a casatorit azi religios cu omul de afaceri Giovanni Cottone. Ceremonia a avut loc in Basilica di Santa Maria in Aracoeli din Roma, iar la eveniment au luat parte si invitatii sai speciali din Romania, Catalin Botezatu si Mihaela Borcea.

Cei doi buni prieteni si-au facut aparitia la brat, imbracati impecabil, designerul intr-un costum alb cu carouri, iar Mihaela Borcea intr-o rochie rosie accesorizata cu un clutch nude.

catalin-botezatu-mihaela-borcea-nunta-valeria-marini-01

“Am asistat la una din cele mai frumoase cununii civile din viata mea! Valeria a fost superba!”, ne-a declarat Catalin Botezatu.

La ceremonia civila si la petrecerea exclusivista ce se desfasoara in aceste momente au fost invitate peste 1000 de persoane, printre acestea nume cunoscute din showbiz-ul italian si international.

Printre invitati, Ivana Trump, Maria Grazia Cucinotta, Gigi D’Alessio, Anna Tatangelo, Brigitte Nielsen, Carlo Pignatelli, Renato Balestra.

Advertisement

Catalin Botezatu si Mihaela Borcea sunt doi vechi prieteni ai Valeriei Marini, alaturi de care au participat la o serie de evenimente speciale in Italia saiu pe Coasta de Azur.

Credit foto: Agentia de Presa Mondena (ADPM.ro)

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *