Connect with us

ADPM Health

Nutriționistul Gianluca Mech lansează croissantul care nu îngrașă. Are doar 0,3 grame de zahăr.

Nutriționistul italian Gianluca Mech a lansat croissantul de doar 180 de calorii, ce contine 0,3 grame de zahăr și 14 g de proteine. Acesta este cel mai nou produs din gama Tisanoreica, disponibilă și în România pe www.gianluncamech.ro.

Publicat

pe

Nutriționistul Gianluca Mech lansează croissantul care nu îngrașă. Are doar 0,3 grame de zahăr.

“Dacă ești la dietă sau daca vrei pur și simplu să te mentii, produsele de patiserie reprezintă mereu o tentație. Întrucât croissantul în rețetă clasică nu este indicat în astfel de procese, am regândit totul în formula keto. Astfel avem acum croissantul din ingrediente 100% naturale, cu 14% proteine și doar 0,3 grame de zahăr”, declară Gianluca Mech.

Croissantul din dieta Tisanoreica conține amidon rezistent, ce înlocuiește clasicul amidon digerabil. Acest lucru face ca el să contribuie la reducerea indicelul glicemic după masă. Se recomandă a fi consumat fie la micul dejun, fie ca o gustare între mese.

“Acest croissant este util nu numai pentru cei care urmează o dietă ketogenică, ci și pentru cei care suferă de diabet de tip 2. Produsul este încadrat în gama Glycemic Friendly”, adaugă Gianluca Mech.

Ce este Dieta Tisanoreica?

Dieta Tisanoreica reprezintă un program de nutriție fito-ketogenic bazat pe alimente concepute din ingrediente 100% naturale. Are la bază ingrediente cu un conținut redus de carbohidrați, iar alimentele sunt gândite pentru a imita cât mai bine aspectul și gustul celor obișnuite, bogate în carbohidrați. Include supe, omlete, pâine, pizza, ciocolată, biscuiți, băuturi calde sau băuturi proaspete din fructe. Și, mai nou, criossantul vedetă al acestui sfârșit de an.

Nutriționistul Gianluca Mech deține secretul acestei diete, un secret păstrat de multe generații în familia sa. Produsele sunt disponibile și în România, pe www.gianlucamech.ro sau pot fi comandate și de pe www.gianlucamech.com

Gianluca Mech este unul dintre cei mai apreciați nutriționiști. La nivel internațional, sfaturile sale sunt urmate inclusiv de staruri precum Anastasia Soare, Sarah Ferguson – Ducesa de York, Ornela Mutti sau Silvio Berlusconi.

Gianluca a lansat în trecut două campanii importante împotriva obezității. Campanii care trag un semnal de alarmă în ceea ce privește înmulțirea cazurilor în rândul copiilor și al adolescenților. Campania din Statele Unite ale Americii a fost lansată alături de Ivana Trump, iar în Europa alături de Ducesa de York, Sarah Ferguson.

Supa de roșii – 8 beneficii pentru sănătate explicate de nutriționistul Gianluca Mech