Connect with us

Stiri externe

Nyanda a filmat clip cu un regizor roman

Starul international Nyanda a apelat la un regizor roman pentru a filma noul ei clip estival. Totul s-a petrecut in America, in locatii speciale.

Publicat

pe

Cunoscuta artista Nyanda, cea care a dat lovitura cu hit-urile,“Love is Wicked”, “Bad to Di Bone”, in perioada in care forma, impreuna cu sora ei, trupa “Brick&Lace”, a apelat la un roman pentru a filma noul ei videoclip.

Solista originara din Jamaica  l-a contactat pe regizorul Alex Ceausu, pentru a da viata piesei sale estivale, “Rodeo Wine”, dupa ce, la ultima ei vizita in Romania, a lucrat cu specialistul autohton pentru alte melodii, “All my love”, “ Put in on me” sau “Keep in Real”, ultima cantata in duet cu pustoaica Roxana Cozma.

Nyanda l-a chemat pe Alex Ceausu in America, acolo unde ea locuieste, si impreuna cu intreaga echipa a regizorului roman, a filmat un clip, cu care artista doreste sa dea lovitura in aceasta vara in intreaga lume.

“Este o piesa frumoasa si sper din tot sufletul ca ea sa aiba priza la public. Am lucrat mult in studio, clipul este unul special, facut  profesionist, si cred ca are toate ingredientele sa urce in clasamentele muzicale”, a declarat Nyanda, care, pe langa Ceausu mai colaboreaza, dar de data aceasta pe partea de management, cu impresarul Radu Groza.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.