Connect with us

ADPM Beauty

O actriță celebră și soțul ei, cu manichiuri în tandem la Oscar

Actrița Gabrielle Union și jucătorul american de baschet, Dwayane Wade, și-au făcut apariția pe covorul roșu al Premiilor Oscar afișând manichiuri complementare, realizate de un renumit nail artist. Atât actrița, cât și sportivul, au avut unghiile realizate cu lacul semipermanent CND Shellac.

Publicat

pe

O actriță celebră și soțul ei, cu manichiuri în tandem la Oscar

Gabrielle Union și-a accesorizat rochia argintie cu o manichiură în nuanță nude, mai exact folosind CND Shellac Field Fox, în timp ce baschetbalistul a purtat un tuxedo cu sacou alb și revere negre, alegând să își facă unghiile în trei nuanțe: nude, alb și negru.

Nail artistul Thuy Nguyen a optat în cazul lui pentru lacul semipermanent CND Shellac în nuanțe Black Pool și Studio White, precum și cea folosită de soția lui, Field Fox.

Celebritățile apelează frecvent la nail artiști renumiți pentru aparițiile lor de la marile gale de premii. Pentru a se asigura că au manichiura impecabilă, aceștia folosesc, de cele mai multe ori, lacul semipermanent CND Shellac și parcurg toți pașii necesari utilizând toată gama CND, de exemplu, de la pregătirea unghiei, aplicarea de Bonder sau Builder CND Plexigel, top coat sau base coat CND Shellac, polimerizare la lampa LED CND, și, la final, uleiul tratament CND Solaroil pentru îngrijirea unghiilor și a cuticulelor.

Astfel au procedat, la galele recente, și Kim Kardashian, Rihanna, Megan Fox, Gal Gardot, Emily Blunt, Miranda Kerr.

Produsele CND, cu care sunt realizate manichiurile vedetelor, sunt distribuite în România, în magazine și saloane, de Top Line, și sunt disponibile online pe www.topline.ro și în magazinul Top Line din București.