Connect with us

Stiri Interne

O actriță din Clanul (Pro TV) joacă într-un serial turcesc

O actriță din România, cunoscută din proiecte de televiziune precum Clanul (Pro TV), Umbre și Ruxx (HBO) joacă într-un serial turcesc. Iată despre cine este vorba și pentru ce producție a filmat deja alături de actori cunoscuți din Turcia.

Publicat

pe

O actriță din Clanul (Pro TV) joacă într-un serial turcesc

Mădălina Craiu face parte în prezent din distribuția serialului Clanul de la Pro TV. În trecut, a mai jucat în proiecte precum Umbre și Ruxx (HBO). Iată că în curând, românca din Clanul va putea fi văzută și într-un serial turcesc. Mădălina a filmat deja pentru producţia de pe malul Bosforului, anunță Pagina de Media.

Serialul în care joacă Mădălina Craiu se numește The Turkish Detective. Filmările au avut loc la Istanbul. Serialul va putea fi urmărit anul viitor de abonații platformei de streaming Paramount Plus.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Madalina Craiu (@madalina.craiu)

Advertisement

“Am avut parte de o echipă plină de oameni super generoşi şi de un cast cu care mă mândresc că am avut ocazia să joc. Eu am ajuns acolo datorita lui Lynsey (regizoarea) cu care am lucrat acum 4 ani şi care mi-a promis atunci că o să găsească un mod în care să mai lucrăm împreună. Atâţia ani mai târziu, s-a ţinut de promisiune. E unul dintre cele mai frumoase gesturi pe care le-a făcut cineva faţă de mine”, a scris actrița pe Instagram.

The Turkish Detective este o poveste cu crime şi detectivi. Primul sezon al serialului are opt episoade şi se bazează pe seria de 24 de romane scrise de celebra Barbara Nadel.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Madalina Craiu (@madalina.craiu)

Advertisement

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *