Connect with us

Stiri Interne

O noua revista, High Living Showroom, se lanseaza pe piata media din Romania

High Living Showroom se lanseaza in print la aproximativ un an de zile de la lansarea editiei online – www.hlshowroom.ro. Noul proiect editorial este dedicat pietei premium si de lux si vine cu un concept inedit in materie de continut: 70% advertising si 30 % editorial.

Publicat

pe

highlivingshowrom

High Living Showroom va fi editata trimestrial, intr-un tiraj de 15.000 exemplare si distribuita targetat la nivel national in mod gratuit.

“Promovand doar produsele si serviciile de cea mai inalta calitate, High Living Showroom este ghidul esential pentru adeptii conceptului de „high living”. Ne adresam astfel companiilor si persoanelor care alcatuiesc piata premium si de lux si in aceeasi masura clientului final – consumatorul de branduri premium, unicat si de lux. O atentie deosebita este alocata si promovarii oamenilor de succes din Romania si a viziunii acestora asupra a ceea ce inseamna “high living”. Am decis sa colaboram cu nume cunoscute din business, sau din sfera lifestyle pentru realizarea continutului editorial. Vom aborda in mod exclusiv subiecte din Romania despre branduri romanesti si nu numai.”, declara Florin Stoica, managing partner High Living Showroom.

Florin Stoica - highlivingshowroom

Odata cu lansarea editiei printate, vor fi organizate si o serie de evenimente de tip showroom in Bucuresti si in tara, care vor purta numele High Living Showroom.

Revista High Living Showroom este editata de Imaxe Publishing si va fi lansata in luna septembrie a acestui an.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *