Connect with us

Stiri Interne

O romanca a devenit mai bogata decat Ion Tiriac

Ani de-a randul, Ion Tiriac a fost singurul roman din topul miliardarilor lumii, realizat de prestigioasa publicatie Forbes. Iata insa ca a venit si randul Anastasiei Soare sa fie inclusa in acest clasament, avand o avere de-a dreptul fabuloasa.

Publicat

pe

O romanca a devenit mai bogata decat Ion Tiriac

Anastasia Soare este singura femeie de origini romanesti care, cu o avere de 1.2 miliarde de dolari, a ajuns in topul miliardarilor lumii, clasament realizat in fiecare an de prestigioasa publicatie americana Forbes. A reusit astfel sa il depaseasca pana si pe Ion Tiriac, fostul tenismen fiind, ani la rand, unicul roman inclus in acest top al bogatasilor.

Anastasia Soare este denumita Regina Sprancenelor Romanca a emigrat din Romania si a revolutionat conceptul estetic al vedetelor de la Hollywood pe care le-a convins sa renunte la sprancenele naturale.

Madonna, Oprah Winfrey, Jennifer Lopez, Kim Kardashian, Michelle Obama sau Naomi Campbell sunt doar cateva dintre celebritatile de prima mana care se numara printre clientele sale fidele.

Ce rutina de beauty are Regina Sprancenelor, Anastasia Soare

Gratie capitalului de imagine de care se bucura in Statele Unite ale Americii, Anastasia Soare a reusit sa construiasca un adevarat imperiu al infrumusetarii, lansand chiar o linie proprie de produse cosmetice si de make up. In prezent, romanca ce a devenit celebra la Hollywood se pregateste sa isi extinda afacerile in Europa si Asia.

 

View this post on Instagram

 

Thank you @abhloverss for editing my picture ❤🤩love it !

A post shared by Anastasia Soare (@anastasiasoare) on

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *