Connect with us

Cinenews

O româncă joacă în filmul despre Marlon Brando

Filmele biografice au devenit un trend în ultimii ani. Jessica Palud regizează o nouă astfel de producție despre Maria Schneider, actriță franceză care a jucat în celebrul film „Ultimul tango la Paris” alături de Marlon Brando. O româncă va juca rolul Mariei Schneider în acest film, în vreme ce Matt Dillon îl va întruchipa pe Marlon Brando.

Publicat

pe

O româncă joacă în filmul despre Marlon Brando

În ultimii ani, filmele biografice au început să capete o popularitate din ce în ce mai mare. Acest tip de producții se bucură de un foarte mare succes, semn că oamenii sunt dornici să descopere poveștile de viață ale celor faimoși.

În prezent se pregătește un film biografic despre actrița franceză Maria Schneider. Aceasta a devenit cunoscută la o vârstă fragedă, atunci când a jucat, alături de Marlon Brando, în filmul „Ultimul tango la Paris”. Film care a traumatizat-o în contextul unei scene de viol și a urmărit-o pentru tot restul vieții.

Jessica Palud va regiza filmul „Being Maria”, despre viață Mariei Schneider. O actriță cu origini românești, Anamaria Vartolomei, va juca rolul principal în această producție. Rolul lui Marlon Brando va fi interpretat de actorul Matt Dillon.

Pelicula a fost deja filmată și se află acum în etapa de post-producție. Cel mai probabil, filmul va avea premiera anul acesta, la unul dintre festivalurile importante de film.

„Maria a fost o figură foarte pozitivă. Ea era foc, zburdălnicie, libertate – o prezenţă electrizantă. Am fost şocată de sexismul cu care s-a confruntat, de modul foarte diferit în care jurnaliştii îi adresau întrebări în comparaţie cu Bertolucci sau cu Brando”, a declarat Anamaria Vartolomei, conform Adevărul.

Anamaria Vartolomei s-a născut la Bacău în anul 1999. A debutat în film la doar zece ani, când a jucat în pelicula „My Little Princess” (2011). De-a lungul anilor, ea a jucat în mai multe producții premiate la nivel internațional.