Connect with us

Style Judgement

O româncă pe Red Carpet la Veneţia cu bijuterii de 1 milion de euro

O româncă a făcut furori pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Veneția 2023, cu o ținută spectaculoasă și bijuterii în valoare de 1 milion de euro. Iată despre cine este vorba!

Publicat

pe

O româncă pe Red Carpet la Veneţia cu bijuterii de 1 milion de euro

Festivalul de Film de la Veneția, ajuns anul acesta la ediția cu numărul 80, se desfășoară în perioada 30 august – 9 septembrie 2023, la Lido di Venezia, Palazzo del Cinema. Este o ediție atipică în contextul grevei de la Hollywood, cu mult mai puține vedete internaționale prezente pe red carpet decât de obicei.

La premiera filmului „Ferrari” de la Veneția a luat parte și românca ce l-a cucerit pe Piero, moștenitorul imperiului Ferrari. Este vorba despre Romina, femeia care a devenit soția lui Piero Ferrari în urmă cu doi ani.

Romina are 31 de ani și a strălucit pe covorul roșu de la Veneția, reușind să atragă toate privirile celor prezenți. Conform cancan.ro, aceasta a purtat o rochie roșie semnată Cristina Săvulescu și accesorii în valoare de peste 1 milion de euro.

Piesa de rezistența a fost colierul creat de brandul exclusivist Roberto Coin, bijuterie cu 104 carate de diamante și 61 de carate de rubine.

Piero Ferrari s-a aflat la brațul ei pe red carpet și a bifat la rândul său o apariție impecabilă, într-un costum Dolce & Gabbana.

„Ferrari” este unul dintre cele mai așteptate filme. O dramă biografică în regia lui Michael Mann. Producția spune povestea lui Enzo Ferrari, fondatorul companiei care îi poartă numele.