Connect with us

ADPM Health

O sala de fitness din Bucuresti isi taxeaza clientii daca se ingrasa de sarbatori. Banii sunt donati catre MagiCAMP!

Bodyshape Transformation Center din Bucuresti si-a provocat clientii intr-un mod cu totul inedit si motivant pentru a ramane in forma in perioada sarbatorilor de iarna cat timp nu mai frecventeaza ore de sport. Cei care se ingrasa in aceasta perioada trebuie sa plateasca suplimentar, raportat la numarul de kilograme, iar banii stransi vor fi donati in scop caritabil catre proiectele MagiCAMP.

Publicat

pe

O sala de fitness din Bucuresti isi taxeaza clientii daca se ingrasa de sarbatori. Banii sunt donati catre MagiCAMP!

“Avem peste 2000 de povesti de succes, oameni care au slabit si au ajuns in forma fizica dorita. Am topit peste 6000 de kilograme pana acum si vrem ca rezultatele sa se mentina. In perioada sarbatorilor avem zile libere si stim ca tentatiile culinare sunt mari, asa ca am lansat o provocare catre Bodyshaperii nostri: cine se ingrasa mai mult de un kilogram in aceasta perioada va plati proportional asa zise daune, cate 10 lei pentru fiecare 100 de grame, iar banii stransi vor fi donati catre programele MagiCAMP.

Inainte de Craciun am facut masuratorile compozitiei corporale cu aparatul Tanita, iar la inceputul lui ianuarie, cand ne vom intoarce la cele 3 antrenamente saptamanale vom face altele pentru a vedea diferenta. Bodyshaperii nostri au apreciat aceasta provocare si ne-au spus ca oricum vor dona chiar daca nu se vor ingrasa in aceasta perioada”, declara Irina Alionte, fondator Bodyshape Transformation Center.

Bodyshape Transformation Center este sala de sport din zona Aviatiei, unde, anul trecut, sute de bucuresteni, multi corporatisti, au ajuns in forma fizica dorita si au dat jos peste 6 tone de grasime, prin antrenamente de 45 de minute, de trei ori pe saptamana.

Specialistii de la Bodyshape Tranformation Center au ajutat mii de bucuresteni sa slabeasca sanatos, in special prin programul 6 Week Challenge, prin care se pot slabi 6 kilograme in 6 saptamani. Rezultatele sunt datorate imbinarii a trei piloni: antrenamente ghidate, nutritie personalizata si coaching pentru motivatie si pentru a scapa de mancatul emotional.

Sesiunile de coaching sunt urmate in paralel cu antrenamentul la sala, supravegheat de instructori cu exprienta, multi dintre acestia campioni internationali la diverse sporturi, obisnuiti astfel cu tot ce inseamna pregatire psihica inaintea unei competitii. Avand aceasta componenta de coaching, cei care intra in lupta cu kilogramele in plus vor fi mult mai motivati, vor face sport cu placere, nu vor mai fi tentati sa renunte si isi vor atinge obiectivele in timpul alocat de la bun inceput.

7 sfaturi ca sa scapi de pofta de dulce, oferite de Irina Alionte (Bodyshape)

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *