Connect with us

Stiri Interne

O vedetă Pro TV a devenit mama chiar de ziua ei

Magda Pălimariu, fostă vedetă a postului de televiziune Pro TV, a devenit mamă chiar de ziua ei de naștere. Pe 20 august, chiar în ziua în care a împlinit 43 de ani, a adus pe lume un băiețel perfect sănătos la o clinică din Norvegia.

Publicat

pe

O vedetă Pro TV a devenit mama chiar de ziua ei

Magda Pălimariu, fosta prezentatoare a rubricii Meteo de la Pro TV, a devenit mamă. Totul este cu atât mai special cu cât a născut chiar de ziua ei de naștere. Pe data de 20 august, în ziua în care a împlinit 43 de ani. Ce cadou mai frumos și-ar fi putut dori la ceas aniversar? Vedeta Pro TV a născut la o clinică din Norvegia, acolo unde locuiește alături de soțul ei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Magda Palimariu (@magdapalimariu)

Advertisement

„Ce cadou mai minunat pe lumea asta puteam primi de ziua mea? Și mai e și data căsătoriei noastre mâine! Dumnezeu ne-a binecuvântat cu minunea asta de băiețel mult dorit și așteptat. Mulțumim Doamne! Suntem recunoscători pentru tot!”, a scris ea pe rețelele de socializare.

Magda Pălimariu s-a căsătorit cu președintele Camerei de Comerț din Norvegia și s-a mutat acolo în urmă cu aproximativ un an.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Magda Palimariu (@magdapalimariu)

Advertisement

„Îmi place foarte mult, este o a doua casă pentru noi și. Așa cum am mai spus, îmi place mult în Oslo și împrejurimi. Pot să stau la malul mării, iar la 10 – 15 minute pot merge să schiez, în Holmenkollen. Norvegia este o țară deosebită, cu multe atracții turistice și locuri care merită vizitate, cum ar fi fiordurile. Iarna este o minunăție să poți sta în igluuri și să vezi Aurora Boreală”, a povestit ea conform OK! Magazine.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *