Connect with us

News

Oana Andoni si-a botezat fetita la Sinaia

Oana Andoni, prezentatoarea Stirilor Pro Tv, si-a botezat fetita tocmai la Sinaia. A ales ca evenimentul special sa se desfasoare in manastirea din frumoasa statiune de pe Valea Prahovei, doar in cadru intim.

Publicat

pe

“A fost cea mai fericita zi din viata mea”, spune din toata inima Oana Andoni, prezentatoarea Stirilor Pro Tv din week-end, despre ziua in care si-a botezat fetita in varsta de aproape 3 luni.

Ana Erica a fost crestinata la Sinaia, acolo unde si-a petrecut primele luni din viata, pe 8 septembrie, in zi de Sfanta Maria, cu o zi inainte de Sfanta Ana, onomastica ei.

“A fost un botez plin de bucurie, intr-un cadru intim, alaturi de cei apropiati: de familie si prieteni”, povesteste vedeta Pro Tv.

Chiar daca nu a parut a fi foarte rabdatoare inainte de eveniment,dupa ce a fost scaldata in cristelnita, micuta Ana Erica s-a linistit si a zambit tuturor celor prezenti.

Foarte vesela si comunicativa, Ana Erica nu a vrut sa stea departe de prima ei petrecere, asa ca a stat treaza intreaga seara si a dansat impreuna cu parintii, nasii si bunicii.

Advertisement

Primul eveniment important din viata micutei a fost un examen dificil si pentru parintii ei care au fost coplesiti de emotii si trairi intense: “Am fost foarte emotionati si extrem de fericiti. M-am simtit cu adevarat implinita.A fost cea mai fericita zi din viata mea.”, a marturisit Oana Andoni.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.