Connect with us

Stiri Interne

Oana Roman ia pozitie in fata celor care o critica: „Sunt socata de cantitatea de ura, frustrare si invidie!”

Oana Roman ia pozitie in fata celor care o critica: „Sunt socata de cantitatea de ura, frustrare si invidie!” Vedeta s-a intors recent din vacanta de la Cannes, dar spune ca toata energia pozitiva din vacanta a disparut in momentul in care a citit comentariilor romanilor. Acestia i-au reprosat ca ar fi regizat scandalul conjugal pentru a obtine bani de la diverse emisiuni tv.

Publicat

pe

oana-roman-operatie

Oana Roman a fost plecata cateva zile la Cannes la invitatia unor amice care locuiesc pe Coasta de Azur. Fiica lui Petre Roman povesteste ca aceasta vacanta a fost un cadou din partea prietenelor ei, fiind prima escapada din ultimii doi ani de zile, de cand a adus-o pe lume pe fiica sa. Vedeta spune ca a stat departe de internet, insa la intoarcere a avut un soc imens cand a citit comentariile.

„Am plecat pentru că mi-am dorit să mă rup un pic de tot răul de aici. Să mă rup de energiile negative, de răutate, de ură, de invidie, de frustrare. N-am stat deloc să citesc mesaje şi comentarii şi azi, stând cu Isa şi citind multe din comentariile de aici, m-a cuprins o mare tristeţe. Se aruncă iar cu noroi, sunt acuzată de minciună şi de regii. Sunt acuzată că mi-am făcut vacanţa pe banii luaţi de la o emisiune pe minciună. Sunt şocată de cantitatea de ură, frustrare şi invidie. Eu nu am de dat socoteala nimănui pe lumea asta. Şi nu cer socoteală nimănui. Doar Dumnezeu e deasupra mea. Atât. N-am minţit cu nimic şi nu mi-am făcut vacanţele pe banii nimănui!”

oana-roman-sot

Oana Roman spune ca trece printr-o perioada dificila. In urma cu doua saptamani, vedeta a marturisit ca relatia cu sotul ei nu este tocmai perfecta si ca au ajuns sa aiba multe certuri aprinse. In prezent, relatia celor doi se afla in pauza. Marius sta de luni pana vineri la Pitesti, iar in weekend vine in Bucuresti pentru a sta alaturi de fiica lui. Tocmai de aceea, Oana Roman spune ca ura celor care o critica o afecteaza mai mult ca niciodata.

„Am dreptul ca orice om să trăiesc şi să mă bucur de viaţă aşa cum cred. Nu mai accept să fiu arătată cu degetul şi călcată în picioare pe baza unor supoziții de prost gust. Mi se confirmă încă o dată că orice aş face în ţara asta, voi fi mereu pusă la zid. Este o mentalitate profund primitivă şi eu nu o pot accepta şi înţelege. N-am omorât pe nimeni şi n-am de dat socoteală pentru nimic. Poate că cei care stau doar să se uite în grădina mea, ar fi bine să înveţe să trăiască frumos viaţa lor, înainte să arunce cu pietre în viaţa oricui altcuiva. Am tăcut din gura mulţi ani şi am tolerat prea mult pentru că am fost educată să-mi păstrez bunul simţ. Dar mârlănia şi răutatea gratuită nu le mai ignor”, le-a transmis Oana Roman.

oana-roman-nunta-botez-11

Oana Roman si Marius Elisei s-au casatorit in urma cu doi ani, au o fetita superba, insa casnicia lor a fost si este inca greu incercata de frustrarile pe care Marius le-a acumulat, in timp. Conform spuselor lor, din cauza faptului ca nu avea un loc de munca, acesta a devenit depresiv, s-a inchis in el, iar de aici au aparut problemele in casnicie.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *