Connect with us

Stiri Interne

Oana Roman a slabit foarte mult si spune ca fara operatie

Oana Roman a slabit foarte mult si reuseste sa se mentina fara a reveni la greutatea initiala. Vedeta spune ca nu si-a micsorat stomacul pe cale chirurgicala si nici nu s-a infometat. Iata ce declara!

Publicat

pe

oana-roman-slaba

Oana Roman a slabit foarte mult si spune ca fara operatie

Oana Roman a slabit foarte mult, ceea ce nu a reusit sa faca in ultimii ani, in special ca are o sarcina la activ dar si mai multe operatii in zona abdomenului. Multi cred ca vedeta si-a micsorat stomacul pe cale chirurgicala, pentru ca altfel nu si-ar imagina cum reuseste sa slabeasca din ce in ce mai mult, fara oscilatii mari de greutate.

oana-roman-slabit

Oana marturiseste ca nu a facut nicio operatie si nici nu se infometeaza. Pentru prima data, se pare ca viata agitata din ultima perioada si-a pus amprenta in mod pozitiv asupra siluetei sale.

“Am slabit pentru ca sunt foarte agitata, cu multe proiecte, cu multa treaba… La emisiuni nu se vede atat de bine pentru ca stiti ca televizorul ingrasa, dar in realitate se observa. Se pare ca munca si activitatea ma ajuta pe mai multe planuri. Nu stiu sa va spun exact cat am slabit, pentru ca asta e ultima mea grija in acest moment. Intre Izabela si viata profesionala, nu-mi ramane prea mult timp sa ma preocup de altceva”, a declarat Oana, conform WOWBiz.ro