Connect with us

Stiri Interne

Oana Roman trebuie sa se opereze din nou

Oana Roman trebuie sa se opereze din nou dupa ce a fost supusa mai multor interventii la abdomen cauzate de complicatiile dupa nasterea prin cezariana. Iata prin ce chinuri trece vedeta, avand inca dureri la cativa ani de la respectivele operatii.

Publicat

pe

oana-roman-operatie

Oana Roman va trebui sa se opereze din nou la abdomen, acuzand inca dureri dupa interventiile de acum cativa ani datorate complicatiilor dupa nasterea prin cezariana.

oana-roman-familie2

“Mai trebuie sa mai fac o interventie, dar nu e ceva urgent. Trebuie sa mai repar un pic anumite lucruri pentru ca ultima interventie a fost una foarte dificila. Ma mai doare abdomenul cand se schimba vremea si cand fac miscari bruste, cand obosesc, nu pot sa o car pe Isabela in brate prea mult… eu am o plasa la abdomen si e un corp strain… se simte.. Eu sper sa nu mai trec printr-un astfel de chin vreodata, nu e cazul sa-mi pun viata in pericol. Trebuie sa fiu lucida si cerebrala cand iau o astfel de decizie si asta nu pot sa o iau decat impreuna cu medicul”, a declarat Oana Roman pentru WOWbiz.ro.