Connect with us

Stiri Interne

Oana Sarbu rupe tacerea! De ce s-a despartit de Robert Turcescu

Dupa ce a iesit la iveala, la finele lunii martie, faptul ca, deja de anul trecut, au hotarat sa-si spuna adio, dupa mai bine de un deceniu de relatie, Oana Sarbu vorbeste pentru prima oara despre despartirea de omul de televiziune Robert Turcescu.

Publicat

pe

oana-sarbu-robert-turcescu

Oana Sarbu si Robert Turcescu au luat pe toata lumea prin surprindere cu decizia lor de a se desparti dupa o relatie ce a durat aproximativ un deceniu. Desi a trecut mai bine de jumatate de an de la separarea lor, cei doi au reusit sa pastreze secret acest lucru pana luna trecuta, gratie discretiei de care au dat mereu dovada.

Robert Turcescu a fost cel care a confirmat despartirea atunci, fara insa a da prea multe detalii. Tot atunci, Oana Sarbu a preferat sa pastreze tacerea. Cu toate astea, artista a acordat recent un interviu revistei OK! Magazine, vorbind pentru prima oara despre ruptura dintre ea si omul de televiziune.

oana-sarbu-robert-turcescu1

Ea a dezvaluit ca legatura lor s-a schimbat odata cu aparitia micutului Alex, copilul in varsta de 5 ani pe care artista l-a adoptat, si ca o relatie presupune anumite compromisuri pe care a lasat de inteles ca nu mai era dispusa sa le faca.

„O relatie presupune o investitie si o munca de zi cu zi, pe care nu esti intotdeauna dispus s-o faci. N-as mai merge pana intr-atat incat sa ma las pe mine deoparte, sa-i fac bine doar celuilalt. Incerc sa inteleg ce mi se intampla si sa raportez totul la mine, nu la relatii”, a spus Oana Sarbu.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *