Connect with us

News

Oana Sarbu: „Ma simt rau in Romania. Dar nu plec din tara!”

Oana Sarbu nu se mai regaseste in sistemul romanesc si spune ca a ajuns sa se simta rau la noi in tara. Cu toate acestea, solista nu intentioneaza sa plece in strainatate. Este doar sentimentul pe care il are…

Publicat

pe

Romantica Oana Sarbu a ajuns sa nu se mai regaseasca in sistemul actual din Romania. Este afectata de modul in care s-au schimbat oamenii, care nu mai sunt linistiti, calmi si cuviinciosi asa cum erau pe vremea cand solista mergea in turnee in toata tara.

Oana spune ca nu ii mai place sa traiasca in Romania insa nu intentioneaza sa se mute in alta tara.

„Anul asta simt ca nu mai imi place sa traiesc in Romania, dar asta nu inseamna ca plec sau ca-mi doresc sa traiesc in alta parte. Ma simt rau aici, nu-mi place ca ma agreseaza anumite lucruri simple. Eu cand mergeam si colindam tara in lung si-n lat in turneele de cateva luni, pe care le faceam pe an, oamenii erau mai linistiti, mai calmi, mai cuviinciosi…”, a declarat Oana la „Nimic important” de la Antena 2.

Oana Sarbu are un copil adoptat, pe nume Stelian, in varsta de doi ani si traieste o poveste de dragoste alaturi de Robert Turcescu.

Foto: EVZ