Connect with us

News

Oana Zavoranu se muta la Pro TV! A ingropat securea razboiului cu Maruta! VIDEO

Dupa ani de zile de ironii indurate de la distanta, Oana Zavoranu vine la “Happy Hour” sa-l infrunte fata in fata pe Maruta! In aceasta dupa-amiaza, de la 17.30, Oana vine pe Happylica sa se confrunte cu prezentatorul emisiunii.

Publicat

pe

catalin-maruta-oana-zavoranu

Oana Zavoranu trece peste conflictele verbale, de la distanta, avute in trecut cu Catalin Maruta, si, dupa ce a fost vedeta emisiunii concurente „Acces Direct”, pe toata durata toamnei, se va aseza azi pe canapeaua emisiunii „Happy Hour” de la Pro TV.

Azi, de la ora 17.30, vom asista la prima intrevedere publica intre Oana si Catalin, cei care pana acum si-au aruncat numai sageti.

Anul trecut, Oana il acuza pe Catalin Maruta, bun prieten cu fostul ei sot, Pepe, ca este vinovat de toate problemele pe care le-a avut in ultima perioada.

„Eu i-am dat covrigi sa manance lui Maruta. Dar tot la mine o sa vina toata lumea. Nu o sa aiba Pascu (n.r. Pepe) niciodata realizarile din viata lui la trustula ala, asa cum am avut eu”, declara ea atunci.

Apoi, dupa ce Corneliu Vadim Tudor a jignit-o, numind-o „prostituata”, in emisiunea lui Maruta, Oana Zaboranu a cerut un drept la replica si a vorbit cu Maruta prin telefon, in direct.

„Incredibil! Oana Zavoranu, cu care am mancat un covrig la TVR, vrea sa intre in direct. Ma, ce emisiune prezint eu? Premiera mondiala! Oana Zavoranu e in direct, la nasul lui Pepe”, a spus Maruta.

Advertisement

Maruta: Alo, nasul lui Pepe aici!

Oana Zavoranu: Buna seara! Te pup, acum suntem prieteni! Tu esti Catalin Maruta pentru mine, nu nasul lui Pepe. Zici ca esti nasul lui ca si cum ar fi buletinul tau. Tu stii ca imi pare rau ca si-am luat covrigi!

Maruta: Oricum, mi-a iesit pe nas de fiecare data cand ai vorbit despre mine. (…) E adevarat ca ai niste inregistrari cu Vadim Tudor?

Oana Zavoranu: Am niste documente cu Vadim. Acest individ mi-a facut numai rau, nu accept sa fiu jignita de nimeni. Sa se bage la puscarie! Acest scelerat nu va mai fi parlamentar, pentru ca nicaieri in lumea asta nu se permite asa ceva. M-a facut c***a, prostituata… o sa-i arat eu lui. Vin cu chestii tari.
Astfel s-a derulat primul dialog in direct, la Pro TV, prin telefon intre cei doi care vor avea azi sansa sa discute, in sfarsit, fata in fata. Se anunta o editie de neratat!

Advertisement
Advertisement
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.