Connect with us

Stiri Interne

Oana Zăvoranu, dezvăluiri intime în interviul luat de Măruță

Interviul pe care Cătălin Măruță i l-a luat Oanei Zăvoranu în podcastul Acasă la Măruță a ajuns pe locul 5 în trending. Este un intreviu de suflet în care Oana Zăvoranu a făcut dezvăluiri intime despre viața ei personală. Iată ce a declarat!

Publicat

pe

Oana Zăvoranu, dezvăluiri intime în interviul luat de Măruță

După 10 ani în care nu și-au vorbit dintr-un motiv pe care abia acum l-au făcut public, Cătălin Măruță și Oana Zăvoranu „au îngropat securea războiului”. Prezentatorul TV a invitat-o pe Oana în podcastul său, iar interviul a stârnit foarte mare interes printre internauți.

Cătălin Măruță și Oana Zăvoranu nu au vorbit doar despre motivele care i-au făcut să nu mai vorbească timp de 10 ani, ci și despre viața intimă a vedetei. La 48 de ani, Oana nu este încă mamă. A declarat mereu că se teme de impactul pe care o eventuală sarcină l-ar avea asupra corpului ei. A dezvăluit chiar că se gândește la posibilitatea de a deveni mamă cu ajutorul unei mame surogat. Puțini știu însă că vedeta a rămas de 3 ori însărcinată de-a lungul vieții, dar a făcut avort.

„Aș fi vrut să fiu o mamă tânără și să am un băiat. În visele mele întodeauna am știut că o să am un băiat. Mi-ar fi plăcut să fiu prietena lui. Așa cred eu că ar trebui să fie un părinte. Eram mama aia cool. M-ai întrebat dacă regret ceva, regret că n-am un băiat de 28 de ani aproape. Am făcut trei avorturi, două înainte să-l cunosc pe Pepe și unul când eram măritată cu el. Am facut întrerupere de sarcină pentru că n-am simțit niciodată să fac pasul ăsta cu un bărbat care se afla la vremea respectivă în viața mea. Mi-a fost mereu foarte frică de perioada de graviditate, că mă deformez. Alex își dorește foarte mult un copil. O să vedem!”, a declarat Oana Zăvoranu.

Cătălin Măruță și Oana Zăvoranu, împăcare după 10 ani. Interviul în care dezvăluie ce s-a întâmplat.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *