Connect with us

Stiri Interne

Oana Zavoranu, Laura Cosoi, Lidia Buble si Lora participa la noul Dansez pentru tine?

Pro Tv va transmite in aceasta primavara varianta autohtona a formatului international Dancing with the Stars. Prezentatori vor fi Cabral si Mihaela Radulescu, iar printre concurenti se zvoneste ca vor fi Oana Zavoranu, Laura Cosoi, Lidia Buble si Lora.

Publicat

pe

Pro TV va transmite in aceasta primavara versiunea romaneasca a celebrului format international “Dancing with the Stars”. Un fel de “Dansez pentru tine”, dar pliat pe regulile emisiunii ce face furori de cativa ani peste tot in lume.

Se va numi ”Te PROvoc la dans”. Prezentatorii show-ului vor fi Cabral si Mihaela Radulescu. In perioada urmatoare se va anunta si componenta juriului, iar la acest aspect se zvoneste ca vom avea parte de mari surprize!

Pana atunci, au aparut informatii ca, printre vedetele care vor intra in competitie, se regasesc, se pare, Oana Zavoranu, Laura Cosoi, Lidia Buble si Lora. Acestea vor intra in ringul de dans si vor invata sa danseze la nivel profesionist alaturi de coregrafi. Ramane sa aflam care sunt cele patru vedete masculine ce vor intra in competitie.

Laura Cosoi a mai participat in trecut la “Dansez pentru tine”.

Pro TV a achizitionat licenta de productie a formatului Dancing with the stars, de la BBC Production. Cu peste 30 de premii la nivel global, show-ul este o competitie de dans intre 11 perechi formate din dansatori profesionisti si celebritati. Cuplurile se intrec live in fiecare editie a show-ului si prezinta, de fiecare data, noi stiluri de dans, pana ce sunt eliminate din competitie.

Show-ul Dancing with the stars este in productie in peste 49 de tari, printre care Argentina, Australia, Croatia, Franta, Germania, Italia, Marea Britanie, Turcia, Suedia sau Statele Unite ale Americii. Rezultatele de audienta pentru versiunea difuzata in Marea Britanie au crescut in fiecare an, ajungand acum sa fie cu 65% mai mari decat in momentul lansarii, in anul 2003, iar in Statele Unite ale Americii audienta atinge 25 de milioane de telespectatori.

Dancing with the stars este show-ul care ii va cuceri pe romani in aceasta primavara, cu un adevarat spectacol plin de lumina, energie, tehnica, lupta, forta si foarte multa distractie.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *