Connect with us

Stiri Interne

Octavia Geamanu, din nou in clipul iubitului sau de la Directia 5

Octavia Geamanu, prezentatoarea Observatorului special, de la Antena 1, va aparea, pentru a doua oara, intr-un videoclip al formatiei Directia 5. Basistul formatiei atat de iubita de romanticii de pretutindeni, Marian Ionescu, este si partenerul de viata al Octaviei.

Publicat

pe

octavia-geamanu-marian-ionescu-relatie

Octavia Geamanu si Marian Ionescu traiesc de ceva vreme o poveste de dragoste despre care s-a scris in multe randuri in presa mondena. Prezentatoarea Observatorului Special de la Antena 1 va aparea din nou intr-un videoclip al trupei Directia 5.

octavia si marian

“Stiam ca Directia 5 urma in viitor sa filmeze un nou videoclip, dar propunerea a venit pe neasteptate. Am iesit la masa, in oras, si Marian mi-a spus: <hai sa apari si tu in videoclip> Si asa, fara alte pregatiri ulterioare, am mers sa filmam. Rolul meu in clip e cel din fiecare zi: eu merg la ei la studio unde imi petrec mare parte a timpului pentru ca-mi place foarte mult sa ascult muzica lor”, spune Octavia.

octavia-geamanu-marian-ionescu-clip

Piesa pentru care s-a filmat videoclipul se numeste “De ce iubim” si este noul single al formatiei Directia 5 de pe albumul ce umeaza sa fie lansat in luna octombrie.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *