Connect with us

Stiri externe

Olivia Newton-John, ultima fotografie înainte de moarte!

Olivia Newton-John s-a stins din viață seara trecută. Anunțul trist a fost făcut chiar de soțul regretatei artiste pe pagina oficială de Facebook a acesteia. Iată ultima imagine cu ea înainte de moarte.

Publicat

pe

Olivia Newton-John, ultima fotografie înainte de moarte!

Olivia Newton-John a murit la vârsta de 73 de ani după o luptă de 30 de ani cu o boală nemiloasă. Anunțul trist a fost făcut chiar de soțul regretatei artiste pe pagina oficială de Facebook a acesteia.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Olivia Newton-John (@therealonj)

„Dame Olivia Newton-John (73 de ani) s-a stins din viață liniștită. În această dimineață, la ferma ei din sudul Californiei, înconjurată de familie și prieteni. Rugăm pe toată lumea să respecte intimitatea familiei în aceste momente foarte dificile”, a anunțat John Easterling.

Înainte de a muri, Olivia Newton-John a cerut admiratorilor să doneze fundației sale în loc să îi cumpere flori la înmormântare. A fost făcută publică și ultima sa fotografie. O imagine care o prezintă zâmbitoare, inconjurată de floarea soarelui.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Olivia Newton-John (@therealonj)

Artista a fost prima oară diagnosticată cu cancer de sân în urmă cu 30 de ani. Boala a recidivat însă de mai multe ori. Fundația care îi poartă numele finanțează cercetări în medicina alternativă și a tratamentelor holistice pentru cancer.

Blestemul „Grease”: doi actori au murit in doar doua luni!