Connect with us

Stiri Interne

Olivia Steer, entuziasmata ca Viorel Catarama vrea sa se infecteze cu Coronavirus. “Eroul!”

Olivia Steer aplauda public controversata hotarare a omului de afaceri Viorel Catarama de a se infecta intentionat cu Coronavirus! Iata aici detaliile!

Publicat

pe

Olivia Steer, entuziasmata ca Viorel Catarama vrea sa se infecteze cu Coronavirus. “Eroul!”

Olivia Steer a devenit un personaj controversat in mediul online dupa ce si-a exprimat public pozitia anti-vaccinare. Iata ca acum fosta prezentatoare tv starneste din nou valuri prin declaratiile sale.

Mai nou, Olivia Steer vorbeste cu admiratie despre decizia omului de afaceri Viorel Catarama de a se infecta intentionat cu Coronavirus.

„Tot ce imi doresc e sa urmaresc, cum va lupta eroul (acum ca si-a descoperit vocatia mitica) cu toti balaurii coruptiei si minciunii si cum ii va invinge pe toti. Cu sufletul la gura, vreau sa urmaresc. Vreau sa vad, in sfirsit, o poveste adevarata, demna de formula clasica actualizata: „Va fi odata, cum a mai fost odata, demult, … de cind se luau de git lupii cu mieii de se sarutau, infratindu-se” si asa mai departe si asa mai departe… Viorel Catarama mi-a cistigat categoric atentia. Si respectul!”, a scris Olivia Steer pe pagina sa de Facebook.

Cunoscutul om de afaceri Viorel Catarama a dezvaluit ca vrea sa se infecteze intentionat cu Coronavirus. Asta pentru a demonstra ca nu este o afectiune atat de grava precum vor autoritatile sa credem. Cel putin in opinia sa. Pentru acest plan, dus la bun sfarsit dupa ce Viorel Catarama a vizitat o comunitate de oameni infectati cu COVID-19 si s-a imbratisat cu acestia, i s-a deschis dosar penal. Mai mult, sotia sa, medicul Adina Alberts, a decis sa plece de acasa impreuna cu fiica sa pentru a nu se expune riscurilor. De asemenea, aceasta a declarat public ca nu este de acord cu decizia sotului sau.

Olivia Steer, criticata dupa ce a promovat vaccinul antigripal “natural”

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *